Placa de par Braun ESW Satin Hair 5 Multistyler

Producător
Producator Braun
Specificaţii
Suprafata placi Ceramica
Interval temperatura 130 - 200 ºC
Funcţii 5 nivele de putere
Functie DUAL : indreptare si ondulare
Styling Indreptat,Ondulat
Culoare Negru - Gri
Altele Timp de incalzire:60 s
Display LCD
Oprire automata
Lungime cablu :2 m
Garanţie
Garantie 24 luni

Descriere

Placa indreptat parul Braun ESW Satin-Hair
Noul Multistyler Satin Hair 5

Diversitatea coafurilor, combinată cu protecţia avansată a părului


Descoperiţi stilistul din dumneavoastră. Aparatul inovator Multistyler de la Braun face încreţirea şi buclarea părului la fel de uşoare ca îndreptarea. Tehnologia sa revoluţionară Curl Shaper permite crearea de bucle foarte bine definite şi fine printr-o alunecare mai netedă a părului în timpul procesului de răcire şi a unui look frumos pentru păr de orice lungime, dintr-o singură mişcare.

Recreaţi-vă zilnic în timp ce vă protejaţi părul împotriva deteriorării. Instrumentul Multistyler Braun Satin Hair 5 este dotat cu un sistem de protecţie avansată a părului, datorită reglării precise a temperaturii şi plăcilor oscilante ceramice 100%. Acest lucru previne supraîncălzirea şi vă protejează părul împotriva deteriorării şi ruperii.

Sascha Breuer, stilistul celebrităţilor, declară: “Caracteristica principală a Braun Satin Hair 5 Multistyler este capacitatea sa de a crea bucle frumoase şi naturale utilizând treapta cea mai mică de încălzire. Canturile speciale rotunjite şi tehnologia avansată cu ceramică vă permit să treceţi părul cu uşurinţă printre plăci, pentru o fineţe excelentă a coafurii.”


Cârlionţi

Cârlionţi fini şi atrăgători: Este look-ul ideal, natural şi relaxat pe care îl puteţi obţine cu uşurinţă cu ajutorul aparatului de coafat Multistyler Satin Hair 5 de la Braun. Aplicaţi aparatul la rădăcina părului, rotiţi la 180 de grade (2 rotiri) şi apoi trageţi încet în jos peste vârfurile părului pentru rezultate optime. Simplu: rotiţi, trageţi, perfect.


Bucle

Un look buclat nu va fi niciodată demodat. În plus, este ideal pentru femeile cărora le place o coafură cu textură suplimentară. Pentru a obţine bucle ferme dar fără a fi prea creţe, rotiţi produsul la 180 de grade şi trageţi aparatul, rapid, până la vârf. Cu cât trageţi mai repede, cu atât onduleurile vor fi mai largi.


Vârfuri răsucite

Răsucirea vârfurilor conferă o notă jucăuşă părului drept. Este uşor să vă răsuciţi vârfurile cu Multistyler Satin Hair 5 de la Braun. Întoarceţi aparatul la 180 de grade înspre exterior sau interior în timpul îndreptării şi înainte de a elibera şuviţa.


Drept

Părul drept şi lucios e întotdeauna la modă şi stilat, fiind uşor de obţinut. Multistyler Satin Hair 5 de la Braun vă va oferi un look fin şi lucios cu o protecţie excelentă a părului. Pentru rezultate optime, trebuie doar să fixaţi aparatul şi să trageţi.


Plăci subţiri

Plăcile subţiri ale Braun Satin Hair 5 Multistyler sunt proiectate special pentru îndreptarea cu precizie de la rădăcină până la vârf, dintr-o singură mişcare. Pentru rezultate optime, trebuie doar să trageţi şi să răsuciţi.

Modelator de bucle

Creator de bucle cu design unic, poate fi mânuit în mod intuitiv pentru a crea cu uşurinţă bucle bine definite. Are canturi rotunjte, 100% fără suduri care protejează în mod dovedit părul contra deteiorărilor provocate de sfâşiere, încurcare şi rupere.


Reglarea temperaturii

Reglarea digitală a temperaturii adaptează temperatura în 5 paşi în cadrul unei game de temperatură între 130-200ºC (în trepte de +/- 15ºC). Ecranul LED care indică temperatura permite un control uşor al stadiului selectat.

Control avansat al temperaturii

Braun Satin Hair 5 Multistyler este dotat cu un sistem avansat de ajustare a temperaturii cu configurare electronică. Acest lucru îi permite utilizatorului să ajungă la temperatura exactă necesară pentru fiecare tip de păr şi să prevină supraîncălzirea şi deteriorarea părului.


Plăci din ceramică indestructibile Eloxal

Spre deosebire de plăcile obişnuite de ceramică, în cazul cărora învelişul ceramic e "întins" într-un stat subţire pe placă, Braun creează o componentă indestructibilă din ceramică inclusă în placă. Aceste plăci 100% din ceramică oferă o alunecare uşoară şi sunt rezistente la reziduurile de produse pentru coafare.

Plăci oscilante patentate

Satin Hair 5 Multistyler de la Braun are plăci oscilante patentate care asigură o alunecare uşoară cu mai puţine momente de tensiune maximă, oferind astfel mai puţină fricţiune şi stres asupra părului fără a deteriora cuticula.

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.