• Rezervor Geberit AP116 Plus cu pastila odorizanta, cu montaj la semi-inaltime, alb
  • Rezervor Geberit AP116 Plus cu pastila odorizanta, cu montaj la semi-inaltime, alb

Rezervor Geberit AP116 Plus cu pastila odorizanta, cu montaj la semi-inaltime, alb

Rezervor Geberit AP116 Plus cu pastila odorizanta, cu montaj la semi-inaltime, alb


Compania Geberit

Grupul Geberit este liderul de piata europeana in domeniul tehnologiei sanitare cu o prezenta globala. Din momentul infiintarii sale in 1874, compania a fost intotdeauna un pionier in acest sector, stabilind in mod constant noi tendinte si trenduri cu solutiile sale complete de sistem. Gama de produse Geberit este proiectata pentru a fi utilizata atat in cladiri noi, precum si in proiecte de renovare si modernizare. Ea cuprinde linii de produse a sistemelor sanitare si a sistemelor de conducte.Produsele Geberit sunt inovatoare, durabile si eficiente, proiectate si fabricate sa ofere solutii high-end pentru instalatori si utilizatorii finali. Designul, confortul, consumul redus de apa si implicit de energie, protectia impotriva incendiilor, izolare fonica, precum si ecologia si sustenabilitatea - sunt probleme globale si reprezinta tendintele la care Geberit ofera raspunsuri competente si profesionale.Tehnologie de spalare matura, ce si-a dovedit de milioane de ori valoarea

Design-ul in cheie joasa, diferitele optiuni de montaj si tehnologia in continua dezvoltare fac din rezervoarele Geberit un clasic in domeniul instalatiile sanitare. Tehnologia lor matura, ce a fost instalata de peste 20 de milioane de ori in toata lumea, este imbunatatita si actualizata continuu.

Instalare rapida si usoara in orice situatie constructiva

Gratie optiunilor versatile de montaj, rezervoarele aparente Geberit va ofera o solutie pentru aproape orice scenariu. Montate pe vas, la semi-inaltime sau la inaltime, acestea pot fi adaptate oricarei situatii constructive.

Tehnologie de spalare ce economiseste resurse

Cu functiile de economisire a apei start/stop si cu doua volume de spalare, acestea sunt perfect echipate pentru un viitor ce economiseste resursele.Companie premiata international : IF Product Design AWARD si DESIGN PLUS by ISH.

Producător
Producator Geberit
Specificaţii
Montaj La semi-inaltime
Dimensiuni 135 x 340 x 425 mm
Culoare Alb
Specificatii Sistem de spălare şi ajustare a volumului de apă 2,5-4 l / 4,5-7,5 l
Alimentare stânga/dreapta sau spate
Compartiment pentru pastile odorizante de rezervor
Conţine instrucţiuni şi accesorii de montaj
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register