• Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.
  • Set Alveus chiuveta granit Rock 70 + baterie AM30 Carbon
  • Set Alveus chiuveta granit Rock 70 + baterie AM30 Carbon
  • Set Alveus chiuveta granit Rock 70 + baterie AM30 Carbon
  • Set Alveus chiuveta granit Rock 70 + baterie AM30 Carbon
  • Set Alveus chiuveta granit Rock 70 + baterie AM30 Carbon

Set Alveus chiuveta granit Rock 70 + baterie AM30 Carbon

Set Alveus chiuveta granit Rock 70 + baterie AM30 Carbon

Nume produs Preţ Disponibilitate Cantitate
Chiuveta granit Alveus Rock 70, culoare A91 Carbon
Baterie bucatarie Alveus AM30, Carbon G91
Total:
Pentru fiecare dintre produsele grele / voluminoase din acest produs grupat se va aplica, la livrarea prin curier, o taxa de manipulare, a carei valoare totala o veti gasi in pagina de comanda. Verificati totalul inainte de a trimite comanda

1217091 + 1087927


ALVEUS

   ALVEUS este unul dintre cei mai mari si mai experimentati producatori europeni de chiuvete de bucatarie si echipamente de bucatarie aferente. Infiintata in 1955 compania are o pozitie de lider de piata în multe tari europene si a fost recunoscuta pentru calitatea, consecventa si designul elegant al produselor sale.

   Combinatia de functionalitati superioare "germane", sustinuta de garantia pe viata, precum si influenta puternica a designului italian pentru produsele inovative, face ca ALVEUS sa aiba un stil revigorant diferit în piata. Gama sa BOUTIQUE de chiuvete de bucatarie este o colectie de produse unice si speciala, adaptate pentru specialistii in bucatarie.
   ALVEUS apartine grupului de firme Kovinoplastika Loz. Kovinoplastika Loz este o societate pe actiuni care are interese si know-how în industria metalelor si materialelor plastice. Domeniile sale principale de activitate sunt chiuvete de bucatarie, feronerie pentru usi si ferestre, precum si scule pentru industria auto si altele. Clientii si partenerii sai strategici includ BMW, Gorenje, Rational, Renault, Bosch si PSA Peugeot Citroen.

   Fiecare bucatarie merita o chiuveta minunata. Brandul de chiuvete Alveus a lansat o noua gama de chiuvete – COLECTIA MONARCH. Aceste chiuvete se produc in 3 culori- gold, copper, antrachite, culori care aduc unicitate.

   Tehnologia de fabricatie este realizata in conformitate cu cele mai noi descoperiri in domeniul materialelor de inox. Pentru masuratori, folosim tehnologii laser si reprezentari grafice ale produsului pe calculator in conformitate cu cerintele clientului.

Compania detine certificate de calitate si de mediu, cum ar fi ISO9001, ISO14001 si ISO TS16949

Producător
Producator Alveus
Colectia Rock
Specificaţii
Orientare cuva Reversibila
Tip montaj Incastrabile
Material chiuveta Granit
Dimensiuni 780 x 480 x 180 mm
Culoare ALGRANIT 91-carbon
Specificatii Chiuveta:
Dimensiune minima pentru dulap: 600 mm
Scurgere cu diametrul de 90

Baterie de bucatarie monocomanda din alama sanitara - finisaj granit
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register