Set baterii 3in1 Kludi Zenta include baterie cada, baterie lavoar si set dus

Produc?tor
Producator Kludi
Colectia Zenta
Specifica?ii
Tip Cu baterie cada
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Specificatii Baterie monocomanda cada-dus DN 15 mâner plin
clasa de debit CB
perlator M 24 x 1
cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte
protectie împotriva fluctuatiilor de presiune a apei
comutator automat cada/dus

Baterie monocomanda lavoar DN 10 mâner plin
perlator eco s-pointer M 24 x 1
cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte

Set dus 1S,L = 600 mm, KLUDI ZENTA bara dus
cu KLUDI ZENTA 1S para dus DN 15 si cu furtun dus Logoflex
G 1/2 x G 1/2 x 1600 mm, cu piulite conice

Continut set:

Baterie monocomanda pentru lavoar ZENTA - 382500575
Bateria monocomanda cada-dus ZENTA - 386700575
Set dus cu bara 600 mm ZENTA 1S - 6063005-00
Garan?ie
Garantie 60 luni
Descriere

Setul de baterii Kludi Zenta reprezinta alegerea perfecta pentru cei care pun valoare pe designul ordonat cu linii clare, geometrice. Intr-un interior bine organizat fiecare forma este aliniata perfect cu fiecare detaliu si fiecare element este perfect coordonat. Bateriile Zenta complementeaza perfect un design de interior geometric, sau vor provoca un contrast atragator intr-o baie cu design minimalist si modern. Finisajul cromat de inalta calitate ofera suprafetelor stralucire si durabilitate, de asemenea suprafata bateriilor este usor de curatat. Datorita acesteia bateriile isi pastreaza stralucirea pentru un timp indelungat.Kludi Zenta: varietate exceptionala


Design-ul seriei Kludi Zenta este definit de formele arhitecturale de baza, cilindrul si dreptunghiul. Seria are o varietate foarte mare de produse, potrivite aproape oricarei intrebuintari. Aceasta serie ofera solutia potrivita atat pentru lavoar, cat si pentru cada sau dus.


Setul 3in1 contine baterie de cada, baterie pentru lavoar si set de dus.

Bateria pentru cada are un divertor automat pentru comutarea cu usurinta intre cada sau para de dus si un sistem inclus pentru reducerea zgomotului de curgere al apei.

Bateria pentru lavoar vine cu un sistem de ventil pop-up foarte usor de folosit cu ajutorul manetei din partea din spate a bateriei. Perlatorul special are o tehnologie integrata pentru reducerea consumului de apa si limiteaza debitul la numai 4.8 litri pe minut.

Bateriile sunt echipate cu un cartus ceramic si cu un limitator pentru apa calda ce poate fi ajustat pentru a proteja impotriva oparirii cu apa, un avantaj in special in cazul in care aceste baterii sunt utilizate de persoane in varsta sau copii.

Setul de dus Zenta 1S contine para de dus cu duze din silicon anti-calcar, furtun de dus Logoflex de 1,6 metri si bara de dus cu agatatoare reglabila.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

? Vindem doar produse originale, certificate de producator.

? SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

? In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.