Set Ecosun GR 700 panou radiant din sticla tip oglinda cu termostat wireless cu telecomanda, 1100x600x12

Producător
Producator Ecosun
Specificatii
Tip Panou radiant
Putere Max 700W
Termostat Da
Dimensiuni 1100x600x12 mm
Greutate 29.5 kg
Altele Panourile Radiante electrice reprezinta noul val tehnologic in sistemele de incalzire, Acestea au la baza principiul transformarii energiei radiante in energie termica la intalnirea unor corpuri sau obiecte. Practice, usor de instalat in orice tip de incapere (nu necesita autorizatii), economice si cu un cost redus. Elementul activ este produs in U.K. iar asamblarea in Cehia, rezultand un produs de calitate si cu eficienta ridicata, testat ani de zile pe piata vest-europeana. Panourile radiante ECOSUN se adreseaza in principal incalzirii spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, magazine, apartamente si case de locuit.
ECOSUN GR SET este un panou radiant derivat din modelul GR caruia i s-au adaugat un receptor wireless integrat si un cablu cu stecher. Fiecare set contine un termostat wireless programabil Watts V22. Panoul poate fi folosit pentru incalzirea salilor de receptie, holurilor, bailor, etc. El are un aspect atractiv si modern. Datorita calitatiilor lor estetice, aceste panouri sunt destinate indeosebi pentru incalzirea spatiilor de locuit. Panourile sunt confectionate din sticla rezistenta de 12mm grosime, elementul incalzitor radiant, siguranta termica si un cablu de alimentare cu stecher. Sunt proiectate pentru a fi fixate pe perete iar cablul de alimentare conectat la o sursa de curent.

Clasa izolatie: II, cu siguranta termica
Cablu de Alimentare: 100cm
Alimentare: 230V
Grad de ptotectie (IP): 44
Model: Oglinda
Distante minime de montaj: podea 5cm, lateral si deasupra 15cm, frontal 50cm
Garanţie
Garantie 5 ani/ 2 ani termostat

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

✓ Vindem doar produse originale, certificate de producator.

✓ SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

✓ In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.