Set mobilier Duravit Durastyle cu lavoar 65cm si dulap baza cu un sertar, Castan inchis

Preţ vechi: RRP: 6.607,94 Lei

Special Price 4.270,34 Lei

DS006005353

Producător
Brand Duravit
Colectia DuraStyle
Specificaţii
Tip Masca+Lavoar
Categorie Suspendat
Material MDF + Ceramica sanitara
Dimensiuni 650 x 455 mm
Culoare Castan inchis
Finisaj Clasic
Specificatii Mobilier cu un sertar
Sifon inclus
Lavoar DuraStyle
Garanţie
Garantie 60 luni
Descriere
Seturi de mobilier Duravit DuraStyle

Seturi de mobilier de baie cu lavoar Duravit DuraStyle pline de eleganțăMobilierul de baie Duravit este realizat, indiferent de colecție, din materiale de calitate, rezistente condițiilor de umiditate ale băii. Acesta se caracterizează prin accentul pus pe minimalism, astfel că piesele individuale sau seturile pot fi amplasate în băi de dimensiuni variate și cu diferite designuri.


Colecția DuraStyle are drept caracteristici principale eleganța și simplitatea. Produsele transmit ideea că discreția este o formă de originalitate. Pentru a exprima această caracteristică, este suficient doar să creezi atmosfera potrivită în locuință, pentru a te simți liber și relaxat. Poți obține acest efect prin amenajarea băii folosind obiectele sanitare create de Matteo Thun & Partners. Acestea au ca principală trăsătură discreția bine gândită și se îmbină echilibrat cu orice idei de amenajare.


Seturi de mobilier Duravit DuraStyle

Dulapurile bază se montează deasupra podelei, astfel că locul de sub ele este mai ușor de curățat. În ceea ce privește aspectul, poți alege atât un finisaj clasic, cât și unul mat, cu aspect modern. Principalele culori, care contribuie la aerul atemporal al obiectelor sanitare din colecția DuraStyle, sunt alb, maro și taupe.


Dimensiunile dulapurilor pentru lavoar variază de la 60 la 120 cm lățime, astfel că este foarte ușor să găsești o variantă adecvată pentru necesitățile tale de amenajare. Există mai multe tipuri de înălțimi (între mai puțin de 40 și 80 cm), ceea ce asigură versatilitatea în ceea ce privește instalarea acestui obiect sanitar. Cât despre cele suspendate, mărimea acestora este cuprinsă între 120 și peste 180 cm înălțime, 15 și 45 cm adâncime, toate având mai puțin de 40 cm în lățime, pentru a putea fi amplasate în spații înguste.


Seturile de mobilier cu lavoar DuraStyle sunt disponibile în două nuanțe: alb și maro, având două opțiuni de lățime (65 și 80 cm). Acestea sunt o opțiune bună pentru o amenajare rapidă și plină de rafinament.


Pentru o amenajare completă unitară, poți consulta gama conținând alte tipuri de obiecte sanitare din colecția DuraStyle: căzi din acril rezistente și elegante, lavoare rectangulare simple sau duble și vase WC suspendate.


Compania Duravit a fost fondată în Germania în 1817. Până în anul 1956 produsele oferite erau din ceramică. De atunci a început o nouă etapă în istoria acestui brand renumit, prin introducerea produselor din porțelan. Această dezvoltare a permis extinderea către domeniul obiectelor din ceramică sanitară.


Până în prezent, Duravit a rămas o companie recunoscută în toată lumea pentru calitatea produselor și tehnologiile inovatoare folosite pentru crearea acestora. Sloganul companiei, „Tradiție în inovație”, exprimă succint perspectiva producătorului, care se axează pe inovația continuă. În același timp sunt păstrate, la nivel vizual, coordonatele designului clasic, cu elemente care rezistă schimbărilor de gust și modă.


Gamele lansate în anul 2013 au fost apreciate la nivel mondial atât de către clienți, cât și de către partenerii de vânzări. Seria DuraStyle a ajuns repede bestseller internațional, iar seria D.2 a depășit așteptările tuturor prin calitate. Acestor obiecte sanitare s-au alăturat cele relansate făcând parte din seria universală de mobilier de baie X-Large, precum și vasele WC fără rame de spălare.


Seturi de mobilier Duravit DuraStyle

Seturi de mobilier Duravit DuraStyle

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.