• Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.

Alte imagini

Set Teka inox: cuptor electric HBB 605 71 litri + plita gaz Teka HLX 60 4G AI AL 60cm + hota Teka DEP 60 60 cm

Set Teka inox: cuptor electric HBB 605 71 litri + plita gaz Teka HLX 60 4G AI AL 60cm + hota Teka DEP 60 60 cm

Nume produsPreţDisponibilitateCantitate
Cuptor electric incorporabil Teka HBB 605 71 litri, multifunctional 6 functii, HydroClean ECO, clasa A, inox anti-pata
Plita incorporabila gaz Teka HLX 60 4G AI AL 4 arzatoare, gratare metal, 60cm
Hota decorativa Teka DEP 60, 60 cm, 470 mc/h, turbina dubla, inox
Total:
Pentru fiecare dintre produsele grele / voluminoase din acest produs grupat se va aplica, la livrarea prin curier, o taxa de manipulare, a carei valoare totala o veti gasi in pagina de comanda. Verificati totalul inainte de a trimite comanda

HBB 605 + HLX 60 4G AI AL + DEP 60


Compania Teka

   Teka este un grup industrial european care produce aparatura de bucatarie, baie, containere vitrifícate si industriale. A fost fondata in Germania in 1924.Este o companie de referinta in Europa pentru chiuvete, hote, plite si cuptoare si este líder mondial in productia de butoaie de bere. In prezent compania are 27 de fabrici pe trei continente, cu vânzari in peste 110 de tari si cu peste 100 de milioane de consumatori in intreaga lume.


   Teka are o platforma de distributie si logistica importanta cu sedii in Europa, Asia si America. De-a lungul istoriei sale, grupul industrial si-a mentinut in mod constant investitia in I&D ceea ce a permis crearea unor produse care sa intâmpine nevoile clientilor,printre acestea, cuptorul Hydroclean echipat cu un sistem de curatare revolutionar care utilizeaza doar un pahar cu apa. Inductia flexibila intitulata TekaFlex ofera cu aprox. 30% mai mult spatiu pentru preparare sau i-Hood, hota care a devenit primul aparat electrocasnic adaptabil unui produs Apple.Teka iHood®

   Este prima hota care integraza un dispozitiv pentru conectarea iPod-ului sau a iPhone-ului care impreuna cu doua difuzoare va permite ascularea muzicii fara pierderea calitatii, in timp ce dispozitivul functioneaza la putere maxima.


Teka Flex

   Plitele flexibile pe inductie ofera cu 30% mai mult spatiu de preparare, permitându-va sa utilizati recipiente multiple cu aceeasi cantitate de energie sau chiar recipiente mai mari in comparatie cu recipientele standard.


Teka iQuick

   Sistemul exclusiv iQuick Teka detecteaza materialul recipientului si fierbe apa in cel mai scurt timp posibil economisind timp si energie.


Cuptoarele Teka Combo

   Cuptoarele Combo sunt singurele cuptoare cu doua cavitati independente care permit prepararea unei fripturi mari in timp ce se prepara o pizza. Utilizarea aceluiasi spatiu ca si cuptorul standard.


Teka iSink

   Reprezinta fuziunea dintre chiuveta si bateria electronica. Datorita sistemului Touch Control si a unui singur deget aceasta poate fi reglata la 17 temperaturi diferite si 5 niveluri de flux al apei.


Bateria de baie ICON

   Reprezinta fuziunea dintre chiuveta si bateria electronica. Datorita sistemului Touch Control si a unui singur deget aceasta poate fi reglata la 17 temperaturi diferite si 5 niveluri de flux al apei.   Eco system Sistemele ecologice si de economisire a consumului de apa exista pentru toate tipurile de baterii Teka. Acestea economisesc cu peste 30% fata de consumul domestic de apa.


Companie premiata international:

Producător
Producator Teka
Specificaţii
Componenta set Cuptor + Plita + Hota
Caracteristici Cuptor electric incorporabil Teka HBB 605 71 litri, multifunctional 6 functii, HydroClean ECO, clasa A, inox anti-pata
Functii: 6 functii de gatire, Decongelare, ECO, Autocuratare Hidrolitica
Accesorii incluse: Tava adanca 50 mm, Gratar
Clasa energetica: A
Dimensiuni: 595 x 595 x 559 mm
Altele: Preincalizre Express, Sistem de curatare HydroClean ECO, Email Slippery, Timer mecanic, Usa interioara complet din sticla (2 straturi), Tava adanca cu protectie si rastunare si gratar, Sistem de ventilatie dinamica, Protectie grill
Temperatura regulator: 50-250 °C
Sistem de iluminare: 25W
Putere maxima consumata la conectare: 2615W
Lungime cablu alimentare:110 cm

Plita incorporabila gaz Teka HLX 60 4G AI AL 4 arzatoare, gratare metal, 60cm
Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare / zone: 4
Poztionare butoane control: Laterala
Putere: 0.6 W
Dimensiuni: 553 x 473 mm
Altele: Control cu butoane laterale, Siguranţã pentru supravegherea flãcãrii, Aprindere electricã integratã în buton, Grãtare metal
Zonele de gătire: 1 x Arzător rapid 3.0 kW, 2 x Arzător semirapid 1.75 kW, 1 x Arzător auxiliar 1.0 kW

Hota decorativa Teka DEP 60, 60 cm, 470 mc/h, turbina dubla, inox
Tip: Decorativa
Numar motoare: 1
Filtre: Filtre din aluminiu
Capacitate absorbtie aer: free outlet-475 m3/h, UE 65/2014: min. 234 m3/h (treapta minima) – max. 380 m3/h (treapta maxima)
Diametrul tubului de evacuare: 150 mm
Nivel zgomot: min. 53 - max. 63 dB(A)
Dimensiuni: Latime: 600 mm
Altele: Panou control cu butoane, Indicator luminos de functionare, Optiune evacuare/recirculare, Turbina dubla, Reductie 150/120mm inclusa, Produs recomandat bucatariilor cu suprafata de pana la 27m²
Becuri incandescente: 2 x 40 W
Culoare Inox
Latime (cm) 60 cm
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register