Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

  • Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.

Set vas WC suspendat Duravit Durastyle cu capac inchidere lenta, rezervor incastrat Geberit Duofix Delta PLUS cu set fixare si clapeta Delta 20 crom

Nume produs Preţ Disponibilitate Cantitate
Set rezervor incastrat Geberit Duofix Delta PLUS cu set fixare si clapeta Delta 20 crom
Set vas WC suspendat Duravit DuraStyle Basic Rimless si capac cu inchidere lenta
Total:

458.134.21.2 + 45620900A1

Producător
Brand Duravit
Colectia DuraStyle
Specificaţii
Tip WC + Rezervor incastrat + Capac
Compatibilitate Pentru rezervor ingropat
Montare Suspendat
Scurgere Orizontala
Functie Clasica
Material Metal + Plastic + Ceramica sanitara
Dimensiuni 365 x 540 mm
Culoare Crom + Alb
Specificatii Setul contine:

458.134.21.2 Set rezervor incastrat Geberit Duofix Delta PLUS cu set fixare si clapeta Delta 20 crom
45620900A1 Set vas WC suspendat Duravit DuraStyle Basic Rimless si capac cu inchidere lenta


Descriere
Vase WC si bideuri Duravit DuraStyle

Vas WC suspendat Duravit Durastyle, o opțiune plină de un farmec discretVasele WC și bideurile suspendate Duravit sunt realizate în acord cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Produsele oferite sunt competitive și pun accent pe confortul de utilizare, îmbinând un design atemporal cu inovația.


În câteva cuvinte, colecția DuraStyle ar putea fi definită prin eleganță, discreție și simplitate. Ideea de la care a pornit conceperea produselor este aceea că discreția este, chiar dacă poate părea paradoxal, o formă de originalitate. Pentru a crea un aspect unic al locuinței, este suficient doar să creezi o atmosferă plăcută, care să-ți permită să te simți liber și relaxat. Pentru a îndeplini acest scop, poți amenaja baia folosind obiectele sanitare create de Matteo Thun & Partners. Acestea au ca principală trăsătură discreția deliberată, ceea ce face ca produsele să se îmbine echilibrat cu orice preferințe de amenajare.


Vase WC si bideuri Duravit DuraStyle

În ofertă poți găsi modele interesante de vase WC și bideuri atât suspendate, cât și pe pardoseală. Acestea au un aspect discret, care se îmbină armonios cu alte alegeri de amenajare. Majoritatea modelelor de vase WC sunt instalate cu rezervor îngropat, dar există și câteva modele cu rezervor așezat, pentru ca produsele să poată fi adaptate unor cerințe diferite. Tipurile de scurgere sunt trei la număr (orizontală, verticală, orizontală și/sau verticală), astfel că este ușor să alegi produsul potrivit sistemului sanitar din baia ta.


O caracteristică a majorității modelelor de vase WC din colecția DuraStyle este tehnologia RimLess, care presupune absența ramei de spălare, ceea ce face ca aspectul să fie unul modern și inedit. Unele au chiar și funcție de bideu. Cele mai multe produse, atât bideurile, cât și vasele de toaletă, au lățimea de 35-40 cm, iar lungimea variază de la mai puțin de 50 până la puțin peste 60 cm.


Pentru a amenaja întreaga baie cu același tip de produse, ca să obții un efect armonios, consultă și oferta de obiecte sanitare precum căzile din acril perfecte pentru relaxare, lavoarele rectangulare cu design clasic și dulapurile bază sau suspendate în culori discrete.


Povestea companiei Duravit a început în Germania, unde a fost fondată în 1817. Până în anul 1956 erau comercializate produse din ceramică, însă de la jumătatea secolului al XX-lea a fost introdus un nou capitol la istoria acestui brand recunoscut, prin începerea producției de produse din porțelan. Acestea includeau și obiecte sanitare pentru baie din ceramică sanitară.


În ziua de azi, Duravit încă este o companie apreciată în toată lumea pentru calitatea produselor și tehnologiile folosite pentru oferirea unei experiențe inedite de utilizare. Sloganul companiei, „Tradiție în inovație”, exprimă foarte plastic perspectiva designerilor și a proiectanților, care se axează pe dezvoltarea continuă. Cele mai noi tehnologii sunt îmbinate la nivel vizual cu designul clasic, ale cărui componente rezistă schimbărilor de gust și modă.


Colecțiile lansate în anul 2013 au fost aclamate la nivel mondial atât de către clienți, cât și de către partenerii de vânzări. Seria DuraStyle s-a bucurat de statutul de bestseller internațional, iar seria D.2 a depășit așteptările tuturor și s-a ridicat la înaltele standarde de calitate și de design ale brandului. În afară de aceste noutăți, au fost reintroduse pe piață și obiecte sanitare făcând parte din seria universală de mobilier de baie X-Large, precum și vasele WC fără rame de spălare.


Vase WC si bideuri Duravit DuraStyle

Vase WC si bideuri Duravit DuraStyle


Rezervor incastrat Geberit Duofix Delta

Pachetul Duofix Delta este format din trei elemente și include: un element de instalare cu rezervor Delta încastrat solid și rezistent, pentru instalarea vaselor WC suspendate, sistem de prindere, bară transversală și clapetă de acționare Delta 21 crom lucios.De ce Pachetul Geberit Duofix Delta?


 • Aveți toate elementele la îndemână, într-un singur loc, fără a fi nevoiți să vă gândiți de ce alte accesorii aveți nevoie pentru instalarea completă a toaletei;
 • Bara transversală permite un montaj ușor al raftului, care se formează deasupra rezervorului încastrat;
 • Clapeta este prevăzută cu două volume de spălare, pentru economie de apă și beneficiază de ramă de montare, material de fixare, 2 tije de acționare;
 • Designul clapetei este modern și se potrivește cu designul din majoritatea băilor;


Duofix Delta este un element de instalare cu rezervor încastrat solid și rezistent, pentru instalarea vaselor WC suspendate.


Durata de viață de 50 ani, alături de instalarea rapidă și accesul facil la interiorul rezervorului de apă, îl recomandă drept un produs fiabil, care beneficiază pe deplin de expertiza producătorului elvețian Geberit.În plus rezervorul încastrat are următoarele avantaje:


 • Pentru o mai bună igienă – se curăță rapid sub vasul de WC suspendat;
 • Este silențios, umplerea rezervorului produce 15dB (clasa A = foarte silentios);
 • Rezervorul este perfect etanș, fiind turnat dintr-o singură bucată și testat la etanșeitate cu aer comprimat, față de alte rezervoare care sunt formate din 2 bucați lipite);
 • Garantarea fabricării pieselor de schimb înca 25 de ani de la ieșirea din fabricație a produsului;
 • Elementele din fața zidului (WC, clapetă de acționare) nu necesită spațiu suplimentar, față de varianta clasică pe pardoseală;
 • Se crează noi suprafețe de depozitare (de ex. pe raftul creat de placarea rezervorului);
 • Instalare rapidă și ușoară;
 • Cadru extrem de robust de susținere a vasului WC - rezistent la 400 kg;
 • Oferă un aspect modern băii;


Caracteristici tehnice element de instalare Geberit Duofix Delta:


 • Dimensiuni: 50 x 112 x 12 cm;
 • Evacuare cu diametrul de 90 / 110 mm;
 • Echipat cu tub de ghidaj pentru alimentarea cu apă a unui vas WC cu funcție de bideu;
 • Cu posibilitate de fixare pentru doza de curent electric;
 • Prevăzut cu garnituri de etanșare din silicon fiabile;
 • Izolație din polistiren pentru prevenirea formării condensului;
 • Prezintă un rezervor cu volumul dublu, reglabil intre 3 L si 7.5 L, care vine setat din fabrică pe 3 / 6 L, ceea ce conduce la economie de apă;
 • Rezistent la 400 kg;
 • Picioare galvanizate reglabile 0 - 20 cm;
 • Mentenanță ușoară prin caseta de protecție ajustabilă, care păstrează un spaţiu liber în perete pentru a permite accesul la rezervorul încastrat după instalarea acestuia;


Acordă o notă acestui produs.

 • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.