• Sistem bideu non-electric Hyundai Bobslei II - C
  • Sistem bideu non-electric Hyundai Bobslei II - C

Sistem bideu non-electric Hyundai Bobslei II - C

Sistem bideu non-electric Hyundai Bobslei II - C

    Bideul non-electric bobslei II produs de firma Hyundai este un dispozitiv care se montează sub capacul de toaletă existent și care prin cumularea funcțiilor de wc și bideu în același obiect sanitar îmbunătățește igiena și comfortul realizând în același timp și o economie de spațiu (nu mai este necesară montarea unui bideu separat).
    Folosind apa pentru a curata zona analo-genitală este mult mai igienic dar și mai economic în exploatare , datorită eliminării folosirii hârtiei igienice. De asemenea spălarea regulată cu apă , comparativ cu folosirea hârtiei igienice , ajută la prevenirea sau vindecarea diverselor boli anale genitale sau intestinale.
    Față de bideurile clasice, la acest dispozitiv , spălarea este mult mai eficientă dar și mai igienică datorită faptului că nu mai este necesară folosirea mâinii în procesul de spălare așa cum se întâmplă în cazul folosirii bideurilor clasice. Acest lucru se datorează unor duze speciale care ridică presiunea apei și în același timp direcționează jetul de apă exclusiv în zona de spălare selectată.
    Dispozitivul este prevăzut cu două tije independente pentru realizarea celor două funcții de spălare, respectiv spălarea anală (comună atât la bărbați cât și la femei) și spălarea genitală (doar la femei). Alegerea tipului de spălare se face prin acționarea selectorului poziționat în mijlocul consolei de comandă.
Reglarea temperaturii apei , precum și a presiunii acesteia , se realizează foarte simplu prin acționarea bateriei (manetei) poziționată foarte ergonomic în partea din față a consolei de comandă.
    Dispozitivul este dotat și cu un sistem de spălare a tijei , cu apă sub presiune, care este acționat prin apăsarea unui buton situat în partea din spate a consolei de comandă.

Producător
Producator Hyundai
Specificaţii
Tip Sisteme de bideu
Culoare Alb
Specificatii Dispozitivul are incluse cu toate accesoriile necesare montajului. Acesta se montează sub capacul de toaletă prin trecerea șuruburilor de fixare ale capacului prin orificiile reglabile ale dispozitivului și fixarea acestuia odată cu capacul , prin strângerea piulițelor.

Se racordează atât la apă rece cât și la apă caldă, prin intermediul unor furtune flexibile ( de dimensiunea cablului coaxial de antenă TV). Acestea fac legătura între racordurile din dispozitiv și cele două T-uri de racordare la rețeaua de apă (cel mai adesea T –urile se montează la robinetele aflate sub lavoar). T-urile sunt prevăzute și cu robinet la ieșirea către furtun pentru a putea opri alimentarea cu apă a dispozitivului fără a opri și alimentarea bateriei lavoarului.
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register