• Va rugam alegeti cantitatile dorite pentru fiecare produs din componenta acestui set. Butonul "Adauga in cos" va transfera intreaga selectie in cosul de cumparaturi.

Alte imagini

Sistem de dus incastrat Roca Atlas RainSense 250 cu 2 consumatori

Sistem de dus incastrat Roca Atlas RainSense 250 cu 2 consumatori

Atlas RainSense 250 2


Compania ROCA

   Roca - o companie spaniola cu rezonante in Romania datorita colectiilor moderne, rezultate in urma colaborarii cu designeri premiati international si a tehnologiilor inovatoare. Produsele Roca impodobesc bai celebre, incepand de la Turnul Eifell pana la hoteluri si complexuri rezidentiale din toate colturile lumii


   Roca si-a inceput activitatea producand calorifere din fonta pentru incalzirea gospodariilor, la fabrica sa din Gava, in apropiere de Barcelona. Dupa aceste prime calorifere, firma si-a extins portofoliul, producand boilere. in 1929, Roca a intrat pe piata spatiilor de baie, demarandu-si productia de cazi de baie.


   Roca este prezenta in Romania de la finele anului 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger fabrica de obiecte sanitare Cesarom de la Bucuresti. in vara anului 2008, Roca si-a prezentat oficial portofoliul de produse clientilor din Romania. in prezent, Roca Obiecte Sanitare comercializeaza pe plan local marcile Roca, Zoom si Laufen. Roca Design Centre colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri si arhitecti in vederea dezvoltarii produselor printre care enumeram pe: Antonio Bullo, Carlo Urbinati, Joan Gaspar, Ramon Benedito, Toni Clariana.Cold Start

   Este un sistem inovator pentru apa rece de la robinet. Cursa manetei este blocata in plan orizontal catre partea dreapta, ceea ce face ca apa rece sa se dozeze prin actionarea manetei frontal in plan vertical. Daca maneta este deplasata catre stanga, apa obtinuta va fi din ce in ce mai calda. in acest mod, nu economisiti numai apa, ci si energie, deoarece sistemul de incalzire a apei nu se va mai activa daca nu este necesar. Aceasta tehnologie este disponibila si in varianta cu cartus progresiv, care indeplineste aceeasi functie, inlocuind insa maneta cu o stea de manevra.


Pisoarele Flushfree

   Un nou concept de pisoar, care nu foloseste apa sau electricitate. Sistemul sau inovator foloseste un cartus pentru eliminarea mirosurilor neplacute, emitand aer cu parfum de lamaie, ceea ce preintampina risipa de apa si energie. Cartusul se inlocuieste cu usurinta la fiecare 6000 de cicluri.

   Filosofia Roca se bazeaza pe convingerea ca inovarea tehnologica reprezinta un element esential pentru obtinerea unei dezvoltari progresive si a unei imbunatatiri permanente in orice activitate. Din acest motiv, toate sucursalele si toate fazele procesului de productie folosesc tehnologii de ultima generatie. Conceptul Roca are la baza inovarea, de la conceperea si designul produselor pana la fabricare, logistica si distributie. Excelenta tehnologica se extinde asupra tuturor fabricilor Roca din lume, ceea ce faciliteaza crearea de sinergii, garantand cea mai inalta calitate in tot lantul de productie. Pornind de la experienta acumulata in toate centrele de productie, Departamentul Tehnologic isi dedica eforturile perfectionarii continue a intregului proces de dezvoltare si fabricare de noi produse, pentru a mentine pozitia de lider din punct de vedere al capacitatii industriale si tehnologice.


Companie premiata international:

Producător
Producator Roca
Colectia Atlas
Specificaţii
Material Alama sanitara
Culoare Crom
Numar consumatori 2
Specificatii Setul de dus contine:

- Baterie cada Roca Atlas montaj incastrat, include corp ingropat:
Divertor automat cada/dus
Cartus ceramic
Finisaj cromat Evershine®
Corp ingropat inclus

- Palarie de dus Roca RainSense 250 cu 1 jet
Tip jet: Rain
Sistem de curatare rapida: Easyclean®

- Para dus Roca Stella 100/1:
1 functie - jet apa tip ploaie

- Brat de dus Roca RainDream 300 mm montare pe perete

- Furtun de dus Roca Flex 1.5m, satinat

- Conector FixFit Roca Aqua cu agatatoare de dus:
Racord pentru apa 1/2"
Suport de dus
Garanţie
Garantie 60 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register