• Spray purificator ambiental Bio Olioseptil Assainisseur dAir Pin si Eucalipt, 125 ml

Spray purificator ambiental Bio Olioseptil Assainisseur dAir Pin si Eucalipt, 125 ml

Spray purificator ambiental Bio Olioseptil Assainisseur dAir Pin si Eucalipt, 125 ml


Olioseptil - puterea terapeutica a uleiurilor esentiale …


   Disponibile sub forma de extracte lichide, volatile sau aromatice, uleiurile esentiale sunt traditional obtinute din plante care concentreaza diverse substante active, ce variaza in functie de specie, partea de planta utilizata, conditiile de cultura, etc. Uleiurile esentiale reprezinta chintesenta plantei, un concentrat de active naturale benefice pentru sanatate. Uleiurile esentiale sunt volatile si lipofile, excelenta lor capacitate de de difuziune garantandu-le efecte benefice asupra organismului. Indiferent de calea de administrare, uleiurile esentiale penetreaza rapid in piele si tesuturi, si ajung astfel acolo unde este nevoie.


Olioseptil, solutii "la cheie", gata de utilizare.


   Linia Olioseptil ofera solutii adaptate, preparate din uleiuri esentiale 100% naturale, 100% pure, ce nu sunt amestecate cu alte uleiuri esentiale de calitate inferioara, uleiuri vegetale sau alcool. Sunt conditionate in formele galenice cele mai performante, capsule, spray-uri, produse usor de administrat ce actioneaza tintit pentru a rezolva problemele curente de sanatate.


   Utilizate in scop terapeutic inca din antichitate, uleiurile esentiale constituie o alternativa naturala eficace pentru numeroasa probleme curente de sanatate, cum ar fi: nas infundat, senzatie de uscaciune in gat, tulburari cutanate), pentru mentinerea echilibrului microbian tisular, aparare impotriva infectiilor ajuta la functionarea normala a mecanismelor fiziologice digestive, respiratorii si imunitare.

Pentru a garanta securitatea si eficacitatea, produsele OLIOSEPTIL® sunt fabricate in Franta, numai cu uleiuri esentiale de certificate HETC, respectand cele mai inalte standarde de calitate.Uleiurile esentiale DA, dar de numai de Calitate !


   Semnatura biochimica a uleiurilor esentiale « chemotipul », caracterizeaza substantele active din compozitia lor. Pentru a putea utiliza eficient si sigur un ulei esential, este indispensabil ca toate caracteristicile sale botanice si biochimice sa fie bine definite (chemotipare). in plus, procedeul de extractie este extrem de important pentru conservarea principiilor active; numai un ulei obtinut prin distilare cu vapori de apa, sau presare la rece (citrice) este de buna calitate, 100% pur, 100% natural.Olioseptil - produse pentru ambient ce curata, parfumeaza, indeparteaza mirosurile neplacute


   Olioseptil Assainisseurs d’Air - Spray ambiental cu uleiuri esentiale naturale. Parfum de ambient controlat de catre Ecocert Greenlife F32600. 100 % din ingredientele sunt de origine naturala, 98,9% provin din agricultura biologica sau sunt rezultatul procesarii ingredientelor de origine biologica.


Producător
Producator Olioseptil
Specificaţii
Caracteristici Spray Ambiental Olioseptil bio, cu ulei esential de Brad-siberian, Eucalipt, Camfor, Cedru de-Himalaya, Chiparos-mediteranean, Arbore-de-ceai, Pin silvestru, Salvie Aroma de Pin şi Eucalipt
Curata, purifica, parfumează aerul ambiental, creează o atmosfera propice starii de bine elimina mirosurile neplacute: pentru casa, masina birou..
Formula 100% naturala, pe baza de uleiuri esentiale din plante
98,9% din ingrediente provin din agricultura bio

Formulă naturală, pe bază de ulei esential de Brad-siberian, Eucalipt, Camfor, Cedru de-Himalaya, Chiparos-mediteranean, Arbore-de-ceai, Pin silvestru, Salvie, curăță, purifică, parfumează aerul ambiental, creează o atmosferă propice stării de bine
Elimina mirosurile neplacute

Uleiurile esentiale folosite indeparteaza microorganismele; după pulverizare:
• elimină 99,9% din bacterii* în 5 minute de la contact (norma NF EN 1040)

• 55% din acarieni sunt eliminati în 24h (norma NF G39-011),
• 100% din acarieni in mai putin de 48h (norma NF G39-011)


Uleiurile esentiale din produsele Olioseptil sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic si chemotipic, riguros selecționate pe baze stiintifice pentru aromatograma lor, si combinate de maniera complementara pentru a actiona sinergic în vederea obținerii unei eficacitati optime.

Recomandări: A se agita înainte de folosire. A se pulveriza în sus de 3-4 ori pentru o incapere de 10mp. A se repeta pulverizarea de cate ori este necesar. Ideal pentru toate încăperile din casa, pentru birou, maşina… Olioseptil, Spray ambiental cu uleiuri esentiale poate fi folosit în deplina siguranta inclusiv pentru camerele copiilor

Precauții: A nu se pulveriza pe piele sau în direcția ochilor. În caz de contact accidental, spălați cu multă apă. A nu se înghiți, numai pentru uz extern. A nu se inhala vaporii. A nu se păstra la îndemâna copiilor. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. Conține limonene, poate declanşa reacții alergice. Este nociv pentru organismele din mediul acvatic. Poate avea efecte nefaste pe termen lung asupra mediului acvatic. A se evita aruncarea produsului in mediul inconjurator.

Ingrediente: Alcool**, extract apos de Mentă (Mentha piperita)*, ulei esential de Brad-siberian (Abies siberica), Eucalipt (Eucalyptus globus))-frunze*, Camfor (Cinamomum camphora), Cedru-de-Himalaya (Cedrus deodora), Chiparos-mediteranean ( Cupressus sempervirens), Arbore-de-ceai (Malaleuca alternifolia), Pin-silvestru (Pinus sylverstris), Salvie (Salvia sclarea), limonene, linalool, alfa pinen.

100 % din ingredientele sunt de origine naturală, 98, 89% provin din agricultura biologică* sau sunt rezultatul procesării ingredientelor de origine biologică**.

Compozitie: Alcol bio: 83,5% Apa florala de Menta:15% Uleiuri esentiale 100% pure, naturale (Brad-siberian, Eucalipt, Camfor, Cedru-de-Himalaya, Chiparos-mediteranean, Arbore-de-ceai, Pin-silvestru, Salvie): 1,5%
Cantitate 125 ml

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register