• Storcator la rece Hurom HA-E NBE19 Giugiaro, 150W, 43rpm, albastru
  • Storcator la rece Hurom HA-E NBE19 Giugiaro, 150W, 43rpm, albastru
  • Storcator la rece Hurom HA-E NBE19 Giugiaro, 150W, 43rpm, albastru

Storcator la rece Hurom HA-E NBE19 Giugiaro, 150W, 43rpm, albastru

Storcator la rece Hurom HA-E NBE19 Giugiaro, 150W, 43rpm, albastru

SLOW SQUEEZING SYSTEM este patentat de Hurom ca fiind un nou sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ca si in cazul storcatoarelor centrifugale ci doar prin presare la rece la viteza mica, reusindu-se prin aceasta noua tehnologie o stoarcere naturala, maximizarea cantitatii de suc, cu pastrarea culorii si a gustului natural, practic un suc mai sanatos cu pastrarea mai multor vitamine, minerale, enzime, nutrienti si antioxidanti decat in cazul utilizarii storcatoarele clasice centrifugale.

Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc pe langa legume si fructe, si din frunze, iarba de grau, germeni si radacinoase.

Acest tip de storcator a fost creat pentru cei care isi doresc o mai mare varietate de sucuri decat cele realizate cu storcatoarele centrifugale.

Din ce cauza apare aceasta diferenta pentru sucul de tomate?

Pentru ca storcatoarele Hurom folosesc o metoda de stoarcere sanatoasa prin presare la rece rezultand un suc consistent si natural, iar storcatoarele traditionale folosesc metoda de stoarcere prin razuire si centrifugare la viteze mari rezultand un suc fara consistenta, oxidat, aerat, cu multa spuma.

Cu HUROM extragi de 6 ori mai multe vitamine, si de pana la 2 ori mai mult suc decat in cazul utilizarii storcatoarelor traditionale.

Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, țelină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc.

Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, țelină sau salată, etc.

Puteți să mai preparați: lapte de soia și de migdale.

Face sucuri din orice tip de legume și fructe moi: citrice, mere, pere, pepene, castravete, roșii, kiwi, căpșuni, cireșe, vișine (fără sâmburi), rodie etc.

Metoda de stoarcere: masticare și presare. Fructele sunt zdrobite de către ax și împinse mai în față unde sunt presate între sită și axul melcat din ultem (un polimer de 8 ori mai dur decât melamina).


Materialele din care este confectionat storcatorul sunt de ultima generatie. Melcul este din Ultem, un material ultrarezistent.Toate materialele care intra in contact cu sucul si cu fructele/legumele sunt BPA FREE, adica nu contin bisphenol A, un compus care se regaseste in majoritatea materialelor din plastic si care dupa unele studii este foarte toxic.

Producător
Producator Hurom
Serie HA-E
Specificaţii
Tip storcator Presare la rece
Putere (W) 150W
Capacitate Capacitate recipient suc: 0.5 l
Control viteza 1 treapta
Accesorii Sita
Accesoriu pentru inghetata
Culoare Albastru
Altele In cazul aparatului Hurom H-AE Alpha Giugiaro, simbioza dintre frumos si tehnic avansat nu a fost nicioadata mai vizibila. Inventatorul sistemului de stoarcere prin presare la rece Hurom si-a dat mana cu inventatorul conceptului de "masina frumoasa" Ital design-Giugiaro.
Sistemul de presare de generatia a III-a Hurom reuseste sa produca cel mai fin suc pe care un storcator l-a produs vreodata. A fost imbunatatit si mecanismul de evacuare al resturilor, Hurom H-AE Alpha Giugiaro poate procesa fara nici o problema radacinoase dure, fructe moi sau frunze, gestionand perfect evacuarea resturilor, mentinand astfel un flux continuu de ingrediente care ajung la ansamblul de procesare, procesarea se va face mult mai usor si rapid, experienta folosirii unui aparat Hurom va fi mai placuta decat in cazul oricarui aparat Hurom de pana acum.
Axul melcat reproiectat cat si sistemul de antrenare al periilor rotative garanteaza faptul ca veti avea mai putine resturi in bol si mai mult continut in sucul dumneavoastra. Inovatia absoluta apare insa la nivelul alimentarii cu ingrediente, H-AE Alpha Giugiaro fiind primul aparat Hurom care are o gura cu alimentare duala, ingredientele lungi pot fi introduse prin orificiul circular situat in partea de sus a gurii de alimentare iar cele mai late sau rotunde pot fi introduse prin partea laterala, in cantitati mai mari, mult mai facil.

Tensiune alimentare: 220-240 V, 50 Hz
Consum: 150 W
Rotatii pe minut: 43
Lungime cablu de alimentare: 1.4 m
Sistem performant de evacuare a resturilor
Sistem dual de alimentare
Ax melcat special
Perii rotative 17 rpm pentru o amestecare omogena a substantelor nutritive
Design italian by Giugiaro
Garanţie
Garantie 24 luni
5 ani motor

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register