• Storcator la rece Hurom HW-SBE18 Commercial, 150W, 60rpm, gri
  • Storcator la rece Hurom HW-SBE18 Commercial, 150W, 60rpm, gri
  • Storcator la rece Hurom HW-SBE18 Commercial, 150W, 60rpm, gri
  • Storcator la rece Hurom HW-SBE18 Commercial, 150W, 60rpm, gri

Storcator la rece Hurom HW-SBE18 Commercial, 150W, 60rpm, gri

Storcator la rece Hurom HW-SBE18 Commercial, 150W, 60rpm, gri

SLOW SQUEEZING SYSTEM este patentat de Hurom ca fiind un nou sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ca si in cazul storcatoarelor centrifugale ci doar prin presare la rece la viteza mica, reusindu-se prin aceasta noua tehnologie o stoarcere naturala, maximizarea cantitatii de suc, cu pastrarea culorii si a gustului natural, practic un suc mai sanatos cu pastrarea mai multor vitamine, minerale, enzime, nutrienti si antioxidanti decat in cazul utilizarii storcatoarele clasice centrifugale.

Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc pe langa legume si fructe, si din frunze, iarba de grau, germeni si radacinoase.

Acest tip de storcator a fost creat pentru cei care isi doresc o mai mare varietate de sucuri decat cele realizate cu storcatoarele centrifugale.

Din ce cauza apare aceasta diferenta pentru sucul de tomate?

Pentru ca storcatoarele Hurom folosesc o metoda de stoarcere sanatoasa prin presare la rece rezultand un suc consistent si natural, iar storcatoarele traditionale folosesc metoda de stoarcere prin razuire si centrifugare la viteze mari rezultand un suc fara consistenta, oxidat, aerat, cu multa spuma.

Cu HUROM extragi de 6 ori mai multe vitamine, si de pana la 2 ori mai mult suc decat in cazul utilizarii storcatoarelor traditionale.

Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, țelină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc.

Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, țelină sau salată, etc.

Puteți să mai preparați: lapte de soia și de migdale.

Face sucuri din orice tip de legume și fructe moi: citrice, mere, pere, pepene, castravete, roșii, kiwi, căpșuni, cireșe, vișine (fără sâmburi), rodie etc.

Metoda de stoarcere: masticare și presare. Fructele sunt zdrobite de către ax și împinse mai în față unde sunt presate între sită și axul melcat din ultem (un polimer de 8 ori mai dur decât melamina).


Materialele din care este confectionat storcatorul sunt de ultima generatie. Melcul este din Ultem, un material ultrarezistent.Toate materialele care intra in contact cu sucul si cu fructele/legumele sunt BPA FREE, adica nu contin bisphenol A, un compus care se regaseste in majoritatea materialelor din plastic si care dupa unele studii este foarte toxic.

Producător
Producator Hurom
Serie HW
Specificaţii
Tip storcator Presare la rece
Putere (W) 150W
Capacitate 1000 ml
Control viteza 1 treapta
Accesorii Ax melcat
Perii rotative
Bol de mixare
Perie curatare
Sita fina
Sita grosiera
Presor
Diverse garnituri de schimb
Bol pentru suc
Bol pentru resturi
Carte sucuri
Manual de utilizare
Culoare Gri
Altele Harnic, robust, docil si de incredere! Acest aparat este primul model gandit de Hurom pentru uz semi-industrial, adica pentru restaurante, baruri, puncte vanzare suc, catering, etc. Se comporta la fel ca si oricare dintre modelele Hurom care au facut istorie, pe langa robustetea si performantele deosebite completeaza lista caracteristicilor cu abilitatea de a functiona non-stop, astfel incat afacerea ta va putea sa prospere 24/24 ore.

Gura de alimentare mare
Corp aparat din inox
Ax melcat dublu
Rotatii pe minut: 60
Lungime cablu alimentare: 1.4 m
Dimensiuni: 28.3 x 19.9 x 44.6 cm
Greutate: 8.7 Kg
Garanţie
Garantie 24 luni
5 ani motor

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register