• Suport cu perie vas toaleta Bemeta Beta alb satinat
  • Suport cu perie vas toaleta Bemeta Beta alb satinat

Suport cu perie vas toaleta Bemeta Beta alb satinat

Suport cu perie vas toaleta Bemeta Beta alb satinat


Bemeta .. o ultimă picatură pentru atingerea perfecțiunii!   BEMETA design este o companie din Cehia ce oferă o paletă largă de accesorii de baie de calitate, pentru clienții exigenți.

   În proiectarea acestor produse accentul principal este pus pe tehnologii progresive și un design modern. Armonia între calitate, funcționalitate și estetică este un punct forte al acestui brand, iar nominalizarea seriei de produse Bemeta Omega la “Medalia de Aur SHK” de la Târgul de Construcții Brno în 2007 confirmă acest lucru.   Diversificarea sortimentelor de produse și orientarea către client fac parte din obiectivele de bază ale acestui brand, rezultând produse cu forme clare, design deosebit și usurință în utilizare, fabricate din materiale metalice de calitate: oțel și alamă. Produsele beneficiază de garanție pe termen lung, fiind proiectate intr-un design simplu și atractiv în conformitate cu cerințele pieței.

   Pe langă produsele uzuale, în portofoliu mai gasim și produse destinate hotelurilor și băilor pentru persoane cu dizabilități, accentul fiind pus pe funcționalitate, varietate de forme și dimensiuni, iar produsele sunt certificate de institutul de stat pentru încercări și corespund legislației cu privire la instalarea produselor în spații pentru persoane cu dizabilitați.


Producător
Producator Bemeta
Colectia Beta
Specificaţii
Tip Perie WC
Material Alama sanitara + sticla
Dimensiuni 95 x 360 x 140 mm
Culoare Crom - sticla mata
Specificatii - Montaj pe perete
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register