Alte imagini

Televizor LED Sony Bravia KD-49 X8309C 49" 4K UHD 3840x2160 SmartTV, 1000Hz DVB- T/T2/S/S2/C, CI+, WiFi, Negru

Televizor LED Sony Bravia KD-49 X8309C 49" 4K UHD 3840x2160 SmartTV, 1000Hz DVB- T/T2/S/S2/C, CI+, WiFi, Negru

Producător
Producator Sony
Display
Tip Display LED
Tehnologie HD Ultra HD 4K
Aspect imagine 16:9
Diagonala ecran (inch) 49"
Diagonala ecran (cm) 123 cm
Rezoluţie 3840 x 2160
Frecventa 1000 Hz
Unghi de vizibilitate 178 / 178
Caracteristici Imagine - 4K X-Reality PRO
- X-Reality PRO
- Advanced Contrast Enhancer (ACE)
- 24p True Cinema
- CineMotion/Mod Film/Cinema Drive
- Detectarea fetei (doar 2K)
Sistem TV
Tuner DVB-C,DVB-S2,DVB-T,DVB-T2
Sistem video NTSC,PAL,SECAM
Sistem sunet A2,NICAM
Audio
Boxe audio (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici Audio - Clear Phase Speaker
- S-Master
- Dolby Digital
- Dolby Digital Plus
- Dolby Digital Pulse
- Boxa Bass Reflex
Conectori
Antenă TV Da
HDMI 4
SCART 1
AV (audio/video in) Da
S-Video Da
Component (audio / YPbPr in) Da
Ethernet LAN,WLAN
USB 3
USB Service Da
Common Interface (CI/CI+) Da (CI+)
RF (radio in) Da
Audio PC (in) Da (jack 3.5mm)
Audio digital (out) Da (optic)
Alte conexiuni - Bluetooth
Caracteristici Generale
Culoare Negru
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1093 x 679 x 201 mm
Dimensiuni (W x H x D) fără stand 1093 x 643 x 60 mm
Greutate 15.4 Kg
Putere consumată (in use) 84 W
Putere consumată (stand-by) 0.5 W
Caracteristici speciale Treceti la 4K
Fiecare moment este de neuitat. Lasati-va captivat de detalii si culori fara precedent care anima fiecare scena. Bucurati-va de aplicatii si continut online si asigurati compatibilitatea cu viitoarele modele 4K.

Bucurati-va de claritate, culori si contrast mai bune cu 4K Processor X1™
4K Processor X1 ofera o calitate uimitoare a imaginii indiferent ce vizionati. Fiecare sursa este inteligent analizata si convertita la rezolutia 4K optima, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ si DVD-uri la clipuri video 4K de pe Internet. Imagini 4K cu o claritate exceptionala, culori realiste si contrast uimitor.

Imbunatatiti fiecare imagine la calitatea 4K
Indiferent de sursa, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternica tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate si comparate cu o baza de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionati.

Tot continutul 4K, indiferent de sursa
Acum puteti explora o lume de divertisment 4K adevarat, la dvs. acasa. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K - inclusiv VP9, HDMI pentru 50p/60p si compatibilitate HEVC - pentru a va putea bucura de orice continut atat in prezent cat si in viitor

X-Reality™ PRO 4K: Redescoperiti fiecare detaliu
Descoperiti o lume captivanta de o claritate extraordinara. Fiecare pixel este imbunatatit frumos de cea mai puternica tehnologie de procesare a imaginii 4K de pana acum. Parti individuale ale fiecarei scene sunt comparate cu o baza de date speciala cu imagini care ajusteaza textura, contrastul, culorile şi marginile. Diferenta este evidenta, cu detalii extrem de realiste, indiferent ce vizionati.

Motionflow™ XR mentine cursivitatea actiunii
Bucurati-va de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow™ XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale. Ea compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.

Clear Phase pentru frecvente omogene si echilibrate
BRAVIA® utilizeaza un model performant de computer pentru a analiza si compensa inexactitatile din raspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „esantionarea” frecventei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informatii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale raspunsului natural al boxei - rezultand un sunet pur, natural, cu o reproducere clara si omogena a tuturor frecventelor.

Boxa Bass Reflex pentru bas mai puternic, superior
Auziti mai multe dintr-o incinta de boxa compacta, cu sunet intens, concentrat. Boxa Bass Reflex creeaza sunete clare, bogate, de la tonurile inalte clare la cele joase extinse. Designul izolat al incintei garanteaza reproducerea extrem de eficienta a sunetului, astfel incat fiecare detaliu sa fie auzit clar.

Sunet S-Force Front Surround cinematografic
Bucurati-va de un sunet de scena captivant, care va plaseaza direct in mijlocul actiunii. S-Force Front Surround simuleaza modul in care creierul coreleaza sursele de sunet pentru a genera volum, intarziere si spectru de unde sonore adecvate, utilizand numai canalele boxelor din stanga si din dreapta. Emuland in mod natural campurile de sunet tridimensional, va veti putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga.

Google Cast™: Nu interfereaza cu celelalte dispozitive
Televizoarele BRAVIA® sunt compatibile cu Google CastTM, astfel incat puteti transmite cu usurinta divertismentul preferat precum cel de pe YouTubeTM sau PandoraTM de pe dispozitivul personal pe ecranul uimitor al televizorului BRAVIA®. Puteti distribui de pe AndroidTM, IOSTM sau de pe laptop.

Atingeti, vizualizati si partajati cu NFC™
Este suficient sa atingeti smartphone-ul sau tableta Xperia™ cu NFC de telecomanda televizorului si sa oglinditi, in mod wireless, dispozitivul mobil pe superbul ecran BRAVIA®. Fara a fi necesare configuratii complicate, va puteti bucura de conexiuni wireless rapide si stabile, si puteti chiar sa trimiteti fotografii pentru a fi afisate pe BRAVIA® la rezolutie nativa 4K.

Principalele caracteristici:
- Android 5.0
- EPG
- BRAVIA Sync
- Control parental
- Inregistrare pe HDD prin USB
- Oglindirea ecranului
- WiFi Direct
- TV Side View
- Browser Web
- MHL 2.0
- Bluetooth
- Home Network
- Player multimedia integrat
Garanţie
Garantie 24 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register