Alte imagini

Trusa de ondulat Remington Your Style Ci97M1 cu 3 accesorii detasabile

Trusa de ondulat Remington Your Style Ci97M1 cu 3 accesorii detasabile

Remington Your Style Ci97M1 - Personalizeaza Stilul Tau!


Acest ondulator versatil vine impreuna cu 3 accesorii individuale, permitându-ti sa fi propriul tau stilist si sa-ti coafezi parul profesional, in confortul casei tale. Este simplu - alege-ti accesoriul si personalizeaza-ti stilul. Alege dintre Peria cu Aer Cald pentru o coafura cu volum, Tamburul cu Cleste de 19mm pentru suvite ondulate sau Tamburul Conic pentru bucle atragatoare.

Cele trei temperaturi variabile iti ofera flexibilitatea de a selecta temperatura dorita in functie de tipul de par sau conditia lui. in plus, datorita incalzirii rapide in doar 30 de secunde, odata selectat accesoriul dorit, vei fi imediat gata sa te coafezi si sa iesi in oras.Acest aparat bun la toate nu numai ca vine impreuna cu trei accesorii interschimbabile, dar iti ofera posibilitatea de a achizitiona inca 4 accesorii individuale, incluzând un Tambur Eliptic, un Tambur de 32mm, un Tambur de 25mm si un Tambur de 25mm XL. in plus, mai exista si doua perii noi, toate acestea formând o trusa completa de coafare. Iti vei putea schimba coafura la fel de des cum iti schimbi si tinuta.


Alege-ti si Combina-ti stilul

Acest aparat bun la toate vine impreuna doar cu trei accesorii interschimbabile, dar ofera optiunea achizitionarii a inca 4 accesorii individuale, incluzând un Tambur Eliptic pentru onduleuri vintage, un Tambur de 32mm pentru onduleuri naturale si un Tambur de 25mm ideal pentru crearea unui look cu aer Hollywoodian. Tamburul de 25mm se gaseste si in masura XL - conceput special pentru parul lung.


Descopera mai multe coafuri

Descopera cum sa-ti creezi o serie de coafuri care sa se potriveasca cu orice stil sau pentru orice ocazie, folosind ondulatorul versatil Remington Your Style Ci97M1.

Producător
Producator Remington
Specificaţii
Tip Ondulator
Controlul temperaturii (rezistenta) 3 Trepte
Diametru (mm) 13,19,25,38
Funcţii Incalzire rapida in 30 de secunde
Inchidere automata de siguranta
Accesorii incluse Tambur de 19 mm cu clapeta pentru bucle stranse
Tambur conic de 13-25 mm
Perie incalzita de 38 mm pentru volum
Manusa de protectie
Husa pentru depozitare
Culoare Mov
Altele Temperatura maxima variabila cu 3 setari: maxim 180 grade Celsius pentru perie si 220 grade Celsius pentru ondulator
Cablu pivotant
Garanţie
Garantie 36 luni

Scrie opinia ta despre produsul

Only registered users can write reviews. Please, log in or register