Vitrina de vinuri semi-incorporabila Liebherr Vinidor UWTgb 1682, 94 litri, 34 sticle, h82cm, 2 zone de temperatura, clasa G, Negru

10.999,00 Lei

Pretul include timbru verde in valoare de 40.00 Lei.
Produsul vechi poate fi returnat in mod gratuit (vezi aici cum).

UWTgb 1682

Producător
Brand Liebherr
Colectia Vinidor
Caracteristici Generale
Nr. Compresoare 1
Capacitate totala utila 94 l
Capacitate frigider 94 l
Clasa energetica 2021 Clasa G
Consum 146 kWh/an
Tehnologii SoftSystem
Mecanism de inchidere automata si lenta a usii dintr-un unghi de deschidere stabilit, evitand astfel pierderea aerului rece si a energiei.

Dotari speciale Display electronic
Frigider
Numar rafturi 5
Rafturi Ajustabile Da
Material rafturi Lemn
Specificatii Extra
Culoare Negru
Dimensiuni 59.7 x 57.7 x 81.8 cm (L x l x H)
Greutate 48 kg
Iluminare interioara Da
Functii
Functii Siguranţă pentru copii
Altele
Alte specificatii Clasă climatică: SN-ST
Nivelul de zgomot: 35 dB
Display LC
Afişaj temperatură
Semnal de avertizare în caz de defecţiune: optic şi acustic
Alarmă uşă compartiment pentru vin
Usa cu sistem de inchidere lenta SoftSystem
Iluminare LED
Răcire cu aer recirculat
Sens de închidere al uşii: dreapta interschimbabil
Garanţie
Garantie 24 luni
Descriere

Afişaj digital al temperaturii

Sistemul electronic de comandă precis este echipat cu un afişaj digital al temperaturii şi informează despre valorile setate. Alarma uşii şi temperaturii informează optic şi acustic despre neregularităţi, de exemplu, în cazul uşii deschise. Dispozitivul de siguranţă pentru copii protejează împotriva reglării neintenţionate a panoului de operare.

Iluminarea LED

Iluminarea LED inovatoare asigură o iluminare uniformă a interiorului fără expunere la radiaţii UV. Prin dezvoltarea minimizată a căldurii LED-urilor, vinurile pot fi prezentate luminos şi pentru o perioadă de timp îndelungat.

Domeniu de temperatură reglabil

Condiția preliminară pentru procesul optim de maturare a tuturor vinurilor, indiferent dacă este vorba despre vin roșu sau alb, o reprezintă depozitarea la intervalul de temperaturi ideal. Acesta poate fi setat cu exactitate datorită sistemului electronic de comandă precis, în combinație cu cea mai modernă tehnologie de climatizare și poate fi menținut constant, chiar și la oscilații ridicate ale temperaturii ambiante.

Filtru de cărbune activ

Mirosurile din zona adiacentă pot influenţa sensibil vinurile în timpul perioadei lungi de depozitare. La frigiderele de vin, admisa de aer proaspăt prin filtrul de cărbune activ FreshAir, uşor de înlocuit, asigură o calitate optimă a aerului.

Depozitare cu un nivel scăzut de vibraţii

Chiar şi trepidaţiile uşoare pot tulbura maturarea vinurilor şi pot împiedica depunerea taninurilor. Compresoarele special dezvoltate, cu un nivel scăzut de vibraţii, asigură depozitarea blândă a vinurilor.

Umiditate ideală a aerului

Umiditatea corespunzătoare a aerului este o componentă importantă în depozitarea vinurilor. Aceasta menţine pluta flexibilă şi evită uscarea acesteia. Pentru a menţine pluta din interior cât mai umedă posibil, vinurile trebuie depozitate pe orizontală. Cu peste 50 % umiditatea aerului, frigiderele de vin garantează cele mai bune condiţii. În funcţie de necesar, umiditatea aerului în frigiderele de vin poate fi reglată cu tasta de ventilaţie.

Uşă din sticlă izolantă

Sticlele de vinuri au nuanţă în majoritatea cazurilor, deoarece lumina UV tulbură maturarea vinului. Aceasta nu este evitată numai de sticlă. Pentru a minimiza expunerea la radiaţii, frigiderele de vin Liebherr sunt echipate cu un geam izolant special rezistent la UV. Acesta protejează stocul de vin şi, în acelaşi timp, vinurile sunt prezentate cu stil.

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.