Design de Halloween – 5 trucuri care funcţionează întotdeauna

Kartell Halloween

Dovleacul, pălăria, mătura de vrăjitoare, plasa de păianjen – toate aceste accesorii se identifică deja cu sărbătoarea de Halloween, pe care și noi am început să o sărbătorim cu regularitate în fiecare an, pe 31 octombrie.

Însă pentru un Halloween de neuitat, trebuie să te ocupi și de amenajarea unui decor pe măsură, menit să îi introducă pe musafirii tăi în atmosfera acestei sărbtori specifice. Dacă organizezi în acest an o petrecere de Halloween, află mai jos cum poți realiza un decor spectaculos şi original, pentru o transformare absolută a casei tale, în aceasta seară de neuitat.

Design de Halloween – Mizează pe culori specifice

Roşu, portocaliu, alb şi negru – aceasta este paleta potrivită de nuanțe pentru seara de Halloween, cu care poți jongla fără probleme, pentru obținerea unui impact vizual, pe măsura așteptărilor. Îți recomandăm să achiziționezi accesorii pentru principalele piese de mobilier din camera în care vei organiza petrecerea, precum o veioza roșie, sau o fata de masa portocalie, nuanțe potrivite pentru atmosfera acestei sărbători.

Design de Halloween – Mobilier în forme inedite

Fotoliu Kartell Uncle Jim Gri

Pe lângă câţiva dovleci pentru decor, deja celebrele decorațiuni de Halloween făcute manual, obiectele de mobilier pot transforma radical decorul casei tale. Special pentru această seară, poți opta pentru o serie de piese de mobilier, cu forme cât mai “dark” și extrem de versatile. Obiectele de mobilier originale, indiferent dacă sunt scaune, lustre, veioze sau glastre normale, pot fi integrate foarte simplu în decorul unei petreceri de Halloween.

Design de Halloween – Jocuri magice de lumini

Lumina, de diferite intensităţi şi culori, are o importanţă deosebită în acest context, pentru a scoate în evidență anumite decorațiuni pentru Halloween. Ţine cont de acest aspect, atunci când te gândești din timp la un decor inedit, pentru această sărbătoare.

Poți integra în decor veioze și lampadare cu un model interesant, ce emană jocuri de lumini spectaculoase, dar cu o luminozitate scăzută. Ține cont că regula de amenajare, în cazul luminilor de Halloween, este una cât se poate de simplă: lumini cât mai difuze și un iluminat punctual, pe principalele decorațiuni de Halloween!

Design de Halloween – Soluții pentru musafirii tăi

De exemplu, Kartell îți pune la dispoziție o serie de produse ce se pliază perfect pe acest tipar: scaunul Louis Ghost va face senzaţie în această seară specială, sau la orice petrecere ceva mai “spooky”, pe care o vei organiza.

La fel de bine ai putea opta pentru scaunul Kartell Victoria Ghost, design Philippe Starck, negru și lucios, un produs pe care îl poţi găsi şi la noi pe site. Realizat din policarbonat transparent şi colorat, Victoria Ghost este un scaun cu personalitate ce se va potrivi acum, dar şi în alte contexte, în decorul casei tale.

Scaun transparent Kartell Louis Ghost
Lampa Kartell Planet

Design de Halloween – Nu uita de accesorii inedite!

Decorul este şi el important, aşa că identifică 3-4 elemente asociate sărbătorii de Halloween – dovleci sculptati, panze de paianjen – plasâdu-le în casă, printre alte elemente de decor.

Dacă organizezi o petrecere de Halloween și vrei sa iti surprinzi musafirii cu cel mai “spooky” decor, asigură-te că ai pus în coșul de cumpărături zeci de decorațiuni inedite pentru Halloween, însă poți cumpăra și produse de mobilier sau accesorii pentru amenajarea livingului, chiar de pe site-ul nostru.

Perne decorative Missoni Home Oroscopo