Tacamuri

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 173 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Cei mai importanti producatori din categoria Bucatarie
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 173 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Surprinde-ti oaspetii cu cele mai gratioase tacamuri, potrivite pentru mesele festive pe care le organizezi acasa! Te asteptam cu o gama completa de tacamuri si seturi de tacamuri, semnate Villeroy & Boch. Utilizarea acestora poate transforma o intalnire de weekend cu cei dragi intr-o veritabila ceremonie.
Din lista variata de tacamuri Villeroy & Boch poti comanda chiar acum setul potrivit pentru o anumita ocazie speciala. Pe SensoDays.ro gasesti: tacamuri pentru copii, seturi de tacamuri din inox, lingurite pentru cafea si espresso Villeroy & Boch, lingurite de inghetata, furculite pentru fructe si nu doar atat.
Comanda online un set complet de tacamuri pentru masa de Craciun, cea de Peste, pentru ziua ta sau orice alta petrecere cu dichis pe care o organizezi. Pe SensoDays, masa este servita cu cele mai bune tacamuri, semnate Villeroy & Boch. Cere-ne oricand parerea, pentru a pune in cosul de cumparaturi cutite, linguri, lingurite si furculite, special gandite pentru mesele de zi cu zi, sau pentru revederile cu cei dragi!