Usi de nisa - 260 produse cu preturi incepand de la 999 lei pana la 5597 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 260 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Usi de nisa - TOP 5 producatori

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 260 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Cauti solutii inovatoare pentru o baie moderna, asa cum sunt noile modele de usi de nisa dus, care iti permit o mai buna utilizare a spatiului? Oferta SensoDays iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de usi de nisa pentru dus, de la producatori internationali de top, precum Radaway si Sanswiss.
Produsele din magazinul nostru imbina cu succes aspectul placut cu inovatia si functionalitatea, respectand standardele de calitate europene. Aici gasesti atat usa de nisa culisanta potrivita pentru baia ta, cat si tipul adecvat de usa de nisa dus batanta, cu inchidere magnetica. Sticla tuturor modelelor de usi de nisa dus este securizata si deosebit de rezistenta la socuri mecanice, fiecare produs din oferta noastra oferindu-ti un nivel maxim de siguranta.
De asemenea, sticla este tratata si impotriva depunerilor de calcar, usurand curatarea. Poti alege, in functie de preferintele tale, de pret, producator, dimensiuni si culoare usa de nisa culisanta, batanta sau plianta adecvat baii tale, fa comanda online si iti va fi livrata in cel mai scurt timp.