Paravane cada

 

Paravane cada - 110 produse cu preturi incepand de la 452 lei pana la 3616 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 110 total

  1. 1
  2. 2

Paravane cada - TOP 17 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 110 total

  1. 1
  2. 2
Cauti solutii inovatoare pentru o baie moderna, precum un paravan de cada ce reduce cantitatea de apa ajunsa pe podea cand faci dus? Oferta SensoDays iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de paravane pentru cada, de la producatori internationali de top, precum Ideal Standard, Radaway, Besco sau SanSwiss.
Produsele din magazinul nostru imbina cu succes aspectul placut cu inovatia si functionalitatea, respectand standardele de calitate europene. Aici gasesti paravane cada realizate din sticla supusa unor tratamente chimice, termice ori mecanice, ce iti ofera un nivel maxim de siguranta. Poti alege, in functie de preferintele tale, de pret si de dimensiuni, un paravan cada din sticla transparenta ori opaca, securizata si tratata pentru a impiedica depunerile nedorite de calcar, ceea ce faciliteaza pastrarea unei igiene corespunzatoare.
De asemenea, in functie de configuratia existenta in baie, poti alege intre modele de paravane cada fixe, de nisa sau compuse dintr-un element fix si unul mobil. Comanda online modelul adecvat de paravan pentru cada ta si iti va fi livrat la adresa specificata in cel mai scurt timp.