Consultantii nostri tehnici va stau la dispozitie, atat online cat si in showroom-uri.


Suntem specialisti in home & deco si putem da toate sfaturile tehnice necesare achizitiei oricarui produs apartinand brandurilor listate pe SensoDays.ro.

Dupa ce plasezi comanda, ne vom asigura ca nu lipseste nimic DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC, si ca toate produsele din comanda sunt compatibile intre ele. Fie ca vei comanda produse din baie, bucatarie sau living, ne vom asigura ca solutia finala este tehnic functionala.

Acest serviciu este GRATUIT si se aplica pentru comenzi ce contin minim DOUA PRODUSE.

Comanda

1. Comanda:


- Online, pe www.sensodays.ro
- La telefon 021.407.34.34
- In Showroom-ul din Bucuresti (zona Baneasa)

Verificarea comenzii

2. Verificarea comenzii:


Dupa inregistrarea comenzii, specialistii nostri verifica din punct de vedere tehnic sa nu lipseasca nimic pentru montaj si daca produsele sunt compatibile intre ele (*).

Cateva exemple mai jos(**).

Modificarea comenzii

3. Modificarea comenzii:


In cazul unor inconsistente tehnice in comanda, va contactam pentru a gasi impreuna solutia optima. Comanda se corecteaza numai cu acordul final al clientului, sau se livreaza nemodificata daca nu se doresc modificarile.

(*) Nu suntem responsabili pentru compatibilitatea cu produse ce nu au fost achizitionate direct de la www.sensodays.ro.

(**) Lavoarul este compatibil cu dulapul? Capacul WC este compatibil cu vasul WC? Hota este compatibila cu plita? Au fost comandate toate accesoriile pentru o cada de baie (picioare, panouri laterale, etc)?

Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru 5% reducere la prima comanda*

Email* Prenume Nume

Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale. Detalii aici.

*Voucherul se primeste pe email, DUPA confirmarea adresei. Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar la anumite categorii.

Vizualizate recent
Nu exista produse vizionate recent
Curata tot