Seturi de dus

 

Seturi de dus - 165 produse cu preturi incepand de la 69 lei pana la 2860 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 165 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seturi de dus - TOP 12 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 165 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
In magazinul SensoDays gasesti cea mai variata oferta de seturi de dus de la branduri de top, precum Kludi, Ideal Standard, Hansgrohe, Steinberg si altii. Poti alege un set dus la un pret accesibil, cu para ce dispune de 1 sau 3 tipuri de jeturi comutabile, cu furtun metalic si agatatoare, un set dus ce include, in plus, si o bara de dus, sau un set de dus pentru igiena intima, in functie de necesitatile tale.
Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, iti punem la dispozitie mai multe tipuri de seturi de dus cu duze din silicon, ce-ti permit o curatare rapida si usoara prin simpla frecare a acestora. Fiecare set dus baie din oferta noastra este fabricat din materiale de calitate ce-ti garanteaza o utilizare indelungata si, datorita designului cu linii elegante si in culori variate, iti permite sa completezi armonios decorul camerei tale de baie.
Selecteaza dintre numeroasele seturi de dus modelul adecvat, folosind filtrele din partea stanga a paginii, in functie de culoare, pret sau producator, iar comanda iti va fi livrata in cel mai scurt timp.