Accesorii baie

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 766 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Cei mai importanti producatori din categoria Baie
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 766 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Cauti accesorii pentru baie, estetice si functionale pentru un spatiu modern sau pentru unul clasic? Preferi o baie al carei decor este completat cu accesorii din plastic ori acril sau cu accesorii de baie din inox, alama, ceramica, bronz ori sticla satinata?
Oricare ar fi situatia, oferta de savoniere, perii WC, inele de prosop, cosuri de gunoi, suporturi pentru uscatoare de par, cuiere si etajere din magazinul SensoDays imbina factorul estetic cu inovatia si functionalitatea, asigurandu-ti experiente de utilizare la cele mai inalte standarde. Aici gasesti orice tip de accesorii pentru baie, de la produsele destinate locuintei personale pana la dispensere de sapun si uscatoare de maini pentru hoteluri.
Calitatea ireprosabila este garantata de renumele unor producatori internationali de top, precum Bemeta, Ideal Standard, Steinberg, Everloc, Kludi si altii.
Utilizeaza meniul din partea stanga a paginii pentru a alege intre accesorii pentru lavoar ori dus, accesorii pentru toaleta si alte accesorii baie, sau filtrele pentru a gasi mai usor acel set accesorii baie care se integreaza perfect in decor, plaseaza comanda si vei primi produsele solicitate la adresa indicata, in cel mai scurt timp.