Rezervoare WC

 

Rezervoare WC - 230 produse cu preturi incepand de la 57 lei pana la 7204 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 230 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rezervoare WC - TOP 20 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 230 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Daca ai nevoie de un rezervor WC care sa imbine armonios functionalitatea cu estetica, te afli la locul potrivit. In oferta SensoDays de rezervoare WC gasesti numeroase modele de rezervoare aparente, asezate, montate la semiinaltime, la inaltime sau pe pardoseala, cu alimentare laterala, din spate ori inferioara.
De asemenea, tot aici ai la dispozitie o varietate de rezervoare WC incastrate, ce utilizeaza optim spatiul, fiind ideale pentru o baie de dimensiuni reduse. Modelul incastrat de rezervoare de WC ajuta si la reducerea timpului destinat curateniei in incapere.
Produse de branduri de renume (Geberit, Tece, Ideal Standard, Roca, Duravit, etc.), toate aceste obiecte sanitare sunt dotate cu tehnologii eco-friendly, precum butonul de economisire a apei, dubla comanda ce permite eliberarea unei cantitati de apa adecvate necesitatilor si invelisul antibacterian ce asigura o igiena impecabila.
Sunt realizate din portelan, ceramica sanitara, plastic ABS sau un material special ce imbina calitatile metalului si plasticului si confera produsului finit o rezistenta deosebita. Pentru fiecare rezervor WC pretul este o reflectare a calitatii, asa ca nu ezita sa achizitionezi un produs premium ce se va integra perfect in baia ta moderna.