Vase WC

 

Ai nevoie de ajutor pentru achizitionarea unui vas de wc? Consulta ghidul nostru pentru a face alegerea potrivita. Vezi AICI >>

Vase WC - 200 produse cu preturi incepand de la 139 lei pana la 3848 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 200 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vase WC - TOP 18 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 200 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Treci cu multa atentie prin oferta SensoDays de vase pentru toaleta si alege apoi cel mai potrivit produs pentru baia ta! Iti punem la dispozitie cele mai noi tehnologii pentru acest obiect sanitar din baie, pentru o experienta de utilizare superioara.
Pentru o selectie mai amanuntita a vaselor de WC, iti recomandam sa utilizezi filtrele din partea stanga a acestei pagini. Printre cele mai cautate vase WC de pe site-ul nostru sunt cele suspendate. Un vas de wc suspendat reprezinta imbinarea design-ului cu tehnologia, garantand mai mult spatiu si un aspect mai modern intregii incaperi.
Comanzi rapid cate produse doresti din categoria Vase WC si le primesti in cel mai scurt timp posibil, la adresa pe care ai specificat-o in comanda. Brandurile pe care ti le recomandam: Ideal Standard, Geberit, Roca, Villeroy & Boch, Vitra.
Daca vrei sa afli mai multe informatii despre acestea - pret, tehnologii, mod de instalare - iti stam oricand la dispozitie cu toate datele de care ai nevoie, pentru a alege cel mai bun vas WC - 021.407.34.34