Vas WC suspendat Ideal Standard Tesi AquaBlade

T007901

Special Price 698,99 Lei

Producător
Brand Ideal Standard
Colectia Tesi
Cod EAN 8014140435235
Specificaţii
Compatibilitate Pentru rezervor ingropat
Montare Suspendat
Scurgere Orizontala
Functie Clasica
Tehnologie AquaBlade
Forma Oval
Material Portelan sanitar
Dimensiuni 365 x 535 x 335 mm
Culoare Alb
Specificatii Greutate: 26.5 Kg

Principalele caracteristici:
- sistem de spalare AquaBlade
- kit de montaj inclus
Garanţie
Garantie 25 ani
Descriere

Brand-ul Ideal Standard și-a dobândit renumele pe plan internațional deoarece oferă soluții atemporale pentru a transforma baia într-un spațiu special amenajat pentru clipele de relaxare. Indiferent de nevoile fiecărui stil de viață, accentul este pus întotdeauna pe două aspecte importante: tehnologia de ultimă oră și calitatea superioară a produselor. Fiindcă își găsește inspirația în mijlocul naturii, compania propune o gamă variată de produse cu un design practic și elegant, cu linii ușor geometrice, care transformă baia într-o cameră modernă și plăcută din punct de vedere estetic.


De peste o sută de ani, Ideal Standard continuă să ofere produse intuitive, realizate pe baza armoniei perfecte dintre funcționalitate și confort. De exemplu, ținând cont de nevoile clienților, Ideal Standard a dezvoltat tehnologia de spălare inovatoare Aquablade, care oferă nu numai un design plăcut din punct de vedere estetic, ci și un sistem avansat care asigură mereu igiena corespunzătoare. Așadar, brand-ul a realizat o gamă completă de obiecte sanitare, baterii, lavoare, piese de mobilier și sisteme wellness proiectate special pentru baia în care accentul este pus pe relaxare și pe recăpătarea energiei și a bunei dispoziții!


Ideal Standard Tesi - vase WC + bideuri


Vas WC Ideal Standard: soluția atemporală realizată prin tehnologia AquabladePentru a oferi elemente ingenioase, destinate unei băi moderne și practice, brand-ul Ideal Standard a proiectat colecția Tesi, care propune soluții ingenioase. Din această colecție fac parte și vasele WC și bideurile care sunt necesare pentru baia în care funcționalitățile avansate se armonizează cu un design modern.


Vasul WC are un design elegant și un avantaj cât se poate de practic: capacul cu închidere lentă. Fiindcă baia este un spațiu dedicat igienizării, vasul de toaletă din colecția Tesi folosește tehnologia Aquablade, care asigură curățarea completă a suprafeței, spre deosebire de vasele WC tradiționale. Astfel, spălarea igienică este dată de două componente importante: curbele line ale vasului și presiunea de apă optimizată. Totodată, curățarea vasului se realizează ușor și eficient, fiindcă vasul WC din colecția Tesi are un design inovator, fără ramă pe marginea vasului.


Pentru o baie cu un aspect deosebit, vasul WC suspendat și cu rezervorul ascuns în perete reprezintă soluția potrivită pentru o baie modernă și practică în egală măsură.


Ideal Standard Tesi - vase WC + bideuri

Bideu Ideal Standard: o componentă esențială pentru o baie modernăBideurile din colecția Tesi sunt prevăzute cu un orificiu pentru baterie și se pot monta în două moduri diferite: fie direct pe pardoseală, fie este suspendate, iar fixarea este complet ascunsă. Igienizarea bideului suspendat se realizează eficient și mulțumită liniilor geometrice, acesta se armonizează perfect cu celelalte componente esențiale pentru o baie practică.


Pentru amenajarea unei băi smart, pe lângă vasele WC și bideurile pentru baie, din colecția Ideal Standard Tesi fac parte și mobilierul pentru baie, bateriile pentru baie și lavoarele pentru baie. Toate aceste componente au un rol esențial: acela de a forma o gamă completă de sisteme destinate băilor în care eleganța și confortul găsesc echilibrul perfect.


Ideal Standard Tesi - vase WC + bideuri

Ideal Standard Tesi - vase WC + bideuri

Opiniile altor utilizatori:

Foarte mulțumit (comentariu scris de Delia) Achizitie verificata
Este ok calitate pret (Postat în 24.04.2023)
Foarte multumit (comentariu scris de Leonescu ) Achizitie verificata
Produsul arata si bine si este si f ok calitativ. (Postat în 27.02.2023)
Senso Days mi-a depășit așteptările. Bravo! (comentariu scris de Razvan) Achizitie verificata
Rar, spre deloc, am mai întâlnit asemena servicii. Si aici ma refer la modul in care se face livrarea. Bravo! Produsele comandate au fost ambalate meticulos pe palet cu structura de lemn pentru protecție, livrate prin Pallex până in fața.
Încă o data, bravo! (Postat în 24.03.2022)
Foarte multumit ! (comentariu scris de Tibi) Achizitie verificata
Super ! (Postat în 24.10.2021)
Foate multumit (comentariu scris de Marius Constantin) Achizitie verificata
Excelent!! (Postat în 09.10.2021)
Foarte multumita (comentariu scris de Karla) Achizitie verificata
Produsul comandat corespunde descrierii, livrare rapida si ambalare eficienta ptr. protectia produsului. Multumesc Sensodays. (Postat în 05.09.2021)
satisfacator (comentariu scris de Baboian) Achizitie verificata
Produsul , desi are acelasi cod si pret ,nu este la fel cu cel achizitionat cu rezervorul.
Culoarea este diferita ( alta nuanta de alb) si sigla pe fata a fost mutata in lateral de unde nu se vede cand folosesti wc-ul.
La achizitie nu mi s-a spus ca produsul va fi diferit . Cred ca trebuie spus clientilor acest lucru (Postat în 02.06.2021)
Tehnologie interesanta Aquablade (comentariu scris de Nicolae ) Achizitie verificata
Spalare foarte buna cu tehnologia aceasta noua Aquablade si in plus vasul vine cu prinderi ascunse. (Postat în 26.05.2021)
igiena perfecta (comentariu scris de Nicu ) Achizitie verificata
recomand cu incredere, sistemul aquablade pt ca nu mai ai probleme cu depunerea bacteriilor sub marginea vasului
merita investitia
(Postat în 27.10.2016)
Acordă o notă acestui produs.
  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}
Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

Produsul Vas WC suspendat Ideal Standard Tesi AquaBlade

face parte din Obiecte sanitare categoria Baie. Vezi mai multe produse similare în Vase WC.