Rezervoare incastrate

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 27

Cei mai importanti producatori din categoria Rezervoare WC
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 27

Modelele de rezervoare incastrate pentru vasul WC utilizeaza optim spatiul, sunt mai silentioase si usureaza igienizarea baii. In plus, contribuie considerabil la mentinerea unui aspect armonios si elegant in baie, adaugand incaperii o nota moderna.
Cele mai inovatoare modele incastrate de rezervoare WC au picioare reglabile ce sustin cadrul la inaltimea necesara instalarii si dispun de un strat de polistiren ce protejeaza impotriva formarii condensului. Ai la dispozitie in oferta SensoDays rezervoare ingropate cu volum reglabil si cu structura de sustinere realizata din materiale rezistente, care-ti vor asigura o utilizare fara cusur pe o perioada lunga de timp.
De asemenea, tot aici gasesti rezervoare ingropate cu montaj in perete de rigips, caramida sau lemn, precum si seturi de rezervoare incastrate cu clapeta pentru actionare frontala cu dubla comanda.
Fabricate de branduri de top din domeniul obiectelor sanitare, precum Geberit, Roca si Tece, toate aceste rezervoare incastrate sunt realizate din materiale fiabile: ABS sau un mix special de metal si plastic ce confera produsului finit o rezistenta deosebita. Utilizeaza filtrele din partea stanga a paginii pentru a selecta produsul dorit, in functie de producator, tip de montaj si pret si plaseaza comanda pentru a completa amenajarea baii tale cu un rezervor incastrat de calitate.