Chiuvete bucatarie
Chiuvete bucatarie

Seturi Chiuvete & Baterii - 13 produse cu preturi incepand de la 1821 lei pana la 6014 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 13

Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Seturi Chiuvete & Baterii - TOP producatori

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 13

Vrei sa iti cumperi din acelasi loc atat chiuveta, cat si bateria pentru bucatarie? Te afli in categoria potrivita, pentru ca iti oferim o multime de variante, astfel incat sa alegi cel mai bun set chiuveta + baterie pentru bucataria ta.
Ai deja in minte o serie de criterii, pentru aceasta decizie de cumparare? Tot ce trebuie sa faci este sa utilizezi filtrele de sortare din pagina “Seturi chiuvete si baterii”, pentru a-ti simplifica si mai mult alegerea.
Accesand functiile rapide de cautare, rezultatele iti vor oferi exact produsele de care esti interesat; ex: set chiuveta si baterie Franke, un set baterie + chiuveta din granit, sau orice alt mix din aceasta pagina, potrivit pentru bucataria ta.
Comanzi online iar noi livram rapid toate aceste piese pentru bucatarie, exact acolo unde vrei si in cel mai scurt timp posibil! Detalii despre modul in care poti comanda online, la numarul de telefon: 021.407.34.34!