Oglinzi baie & Oglinzi cosmetice

 

Oglinzi baie & Oglinzi cosmetice - 135 produse cu preturi incepand de la 139 lei pana la 12695 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 135 total

  1. 1
  2. 2

Oglinzi baie & Oglinzi cosmetice - TOP 16 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 135 total

  1. 1
  2. 2
Cauti oglinzi pentru baie care să se integreze armonios atat intr-o amenajare moderna, cu influente contemporane sau industriale, cat si intr-un decor clasic si elegant?
Oferta SensoDays iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de oglinzi de baie, de la producatori internationali de top, precum Duravit, Ideal Standard, Kolo sau Bemeta. Fiecare oglinda baie din magazinul nostru imbina cu succes aspectul placut cu inovatia si functionalitatea, infrumusetand orice baie, indiferent de dimensiuni.
Aici gasesti oglinzi baie decorative cu fixare pe perete, cu finisaje in diverse culori, dar si oglinzi de baie pentru make up, dotate cu sistem de prindere cu vacuum, ce nu necesita gaurirea peretilor. Poti opta pentru o oglinda de baie cosmetica, cu unul sau doua brate, cu finisaje cromate sau in nuante retro, cromate sau aurii, sau pentru o oglinda rotunda baie cu picior flexibil, in functie de preferintele tale.
Daca iti doresti o oglinda baie cu iluminare, iti oferim modele standard sau dotate cu folie antiaburire. Alege oglinda baie cu LED adecvata nevoilor tale si completeaza cu stil decorul baii.