Kolo: cazi, lavoare, vase wc, mobilier si obiecte sanitare

Sarbatoreste finalizarea baii cu un set de pahare Zwiesel
✓ participa la promotie oriceprodus KOLO din stoc, din categoriile: Lavoare, Cazi de baie, Cabine de dus si Mobilier de baie.

✓ pentru fiecare produs KOLO achizitionat, primesti CADOU un set de doua pahare de cristal

✓ pentru a participa la promotie, te rugam sa treci in campul "comentarii" din pagina de comanda textul "vreau sa particip la Promo Zwiesel Elegance".

✓ Un operator va verifica aceste comentarii si iti va adauga cadoul la comanda.

✓ paharele sunt realizate din cristal tritan, un material special special patentat de Zwiesel si care ofera paharelor mai multa rezistenta la spargere si zgarieturi.Promotia intra sub incidenta conditiilor generale de utilizare vouchere din Termeni si Conditii Generale SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Kolo: cazi, lavoare, vase wc, mobilier si obiecte sanitare - 250 produse cu preturi incepand de la 22 lei pana la 4891 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 250 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 250 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Logo Kolo

Kolo este unul dintre brandurile lider ale Poloniei in ceramica de baie si accesorii.

In anul 1962 este livrat primul produs al Fabricii de Ceramica Sanitara iar orasul Kolo sarbatoreste cea de a 120-a aniversare. Cu peste 50 ani de experienta, brandul Kolo a fost dezvoltat folosind cele mai noi tehnologii si inovatii, oferind produse de calitate, cu un stil unic, care indeplinesc perfect gusturile si nevoile a milioane de polonezi. In anul 1993 Kolo adera la grupul Sanitec, iar din anul 2015 face parte din renumitul grup Geberit.


Mobilier de baie suspendat Kolo

Baia Kolo la cel mai inalt standard!

   Standardele bailor sunt rezultatul experientei acumulate de-a lungul anilor in domeniul decoratiunilor de baie. Acestea definesc tipuri si functii ale bailor, asigurand confort si comoditate, depinzand de functia baii dar si de grupul de utilizatori, fie ca vorbim de toaleta pentru oaspeti, baia familiei, camera de recreere, baia de langa dormitor sau baia pentru persoanele mai in varsta ori cu handicap. Fiecare serie si model de produse Kolo este creata cu gandul la standardele bailor si adaptate la nevoile concrete ale utilizatorilor. Produsele Kolo ofera un design interesant si o tehnologie moderna. Datorita unei largi game de produse, va puteti amenaja baia conform necesitatilor dumneavoastra. Fiecare interior va fi functional si va avea un aspect placut.

Produsele Kolo se disting prin designul modern, de inalta calitate si in acelasi timp indeplinesc standardele de calitate europene. Un accent deosebit este pus pe toate aspectele legate de protectia mediului, precum si desfasurarea activitatii intr-un mod ecologic.


   Reflex Kolo este o acoperire speciala a suprafetei produselor ceramice de baie si a cabinelor de dus. Pe suprafata Reflex Kolo micile picaturi de apa se unesc in picaturi mari ce se scurg repede impreuna cu mizeria. Pentru ingrijirea de zi cu zi este suficienta stergerea suprafetelor cu un simplu burete sau o laveta. Datorita acestui strat special, suprafata ceramicii din baie si a sticlei cabinelor de dus ramane in permanenta curata iar baia va arata ca noua. Chiar si depunerile de piatra sau grasime de cateva saptamani se pot inlatura usor fara alte mijloace de curatare.

   Mindsailors este un studio de design industrial unde termenul de "design" nu este redus doar la aspectul unui produs, ci acopera si functionalitatea acestuia, fluxul de productie si coerenta structurii. Principalul designer este Janusz Kaniewski cu un CV impresionant. In anul 1999 el desena pentru Ferrari si Pininfarina, a creat castile de schi ale campionului mondial Hermann Maier si a participat la numeroase proiecte iconice precum imaginea corporatista a firmelor Fiat si Marlboro, sticla de bere Zywiec si promovarea marcii "Made in Poland"


Lavoar suspendat Kolo Lavoar de baie Kolo Cada freestanding Kolo