Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Chiuvete bucatarie
Chiuvete bucatarie

Chiuvete inox - 188 produse cu preturi incepand de la 219 lei pana la 7077 lei

Recomandarea noastra Sorteaza
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 188 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Chiuvete inox - TOP 4 producatori

Recomandarea noastra Sorteaza
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 188 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Comanzi astazi cea mai buna chiuveta de inox pentru bucataria ta, iar livrarea va pleca catre tine in cel mai scurt timp posibil. Din aceasta categorie poti pune in cosul de cumparaturi: chiuvete din inox anticalcar, chiuvete din inox orientate spre stanga sau spre dreapta, chiuvete din inox cu unul sau mai multe picuratoare, precum si o multime de alte produse asemanatoare.
Tot in aceasta categorie vei gasi chiuvete din inox de la cei mai buni producatori mondiali de chiuvete din inox: Franke, Hansgrohe, Teka, Alveus. Economiseste cat mai mult timp posibil, utilizand filtrele de cautare si treci apoi rapid prin pasii premergatori comenzii tale.
Vrei o parere avizata, referitoare la un anumit model de chiuveta din inox? Suna chiar acum la numarul de telefon 021.407.34.34 si haide sa vedem impreuna care este cea mai buna varianta de produs, pentru spatiul si decorul bucatariei tale!

Pot rugini chiuvetele din inox?
În anumite condiţii, chiuvetele din inox pot rugini, atunci când sunt expuse la substanţe chimice pentru perioade lungi de timp, de aceea este recomandat să fie curăţate şi întreţinute cu produse special recomandate pentru inox.

Chiuvetele din inox rezistă la temperaturi ridicate?
Chiuvetele din inox sunt rezistente la temperaturi ridicate, astfel nu mai este necesară protejarea suprafeţelor pentru supraîncălzire.

Cum se curăţă corect chiuveta din inox pentru a nu rămâne pătată?
Pentru a avea un aspect impecabil, chiuveta din inox trebuie curăţată şi îngrijită urmând câteva reguli de bază: foloseşte produse de curăţenie adecvate, curăţă în direcţia striaţiilor, nu folosi produse abrazive, lustruieşte suprafeţele după curăţare cu mişcări circulare.