Miros proaspăt în casă – Ghid de alegere a celor mai bune odorizante de cameră

Lumanari parfumate si difuzoare de camera Maison Berger

Fiecare dintre noi își dorește să aibă un miros proaspăt în casă, iar aerisirea regulată a locuinței și instalarea unei hote puternice în bucătărie nu reprezintă întotdeauna cele mai eficiente soluții. Un odorizant de cameră este util în multe situații, iar dacă ai o bucătărie open space și îți place să gătești, atunci este absolut esențial.

Dar cum alegi cel mai bun odorizant de cameră? Ar trebui să fie persistent, suficient de puternic, dar nu sufocant, să aibă un miros pe placul tău și să nu facă zgomot. Oferta de parfumuri pentru casă este extrem de vastă și există numeroase tipuri de dispozitive care te ajută să împrospătezi atmosfera din căminul tău. Care e cel mai potrivit pentru tine? Te invităm să citești acest articol – cuprinde tot ce trebuie să știi despre tipurile de parfumuri ambientale, în așa fel încât să faci o alegere informată.

Lumânări parfumate

Lumanare parfumata naturala Max Benjamin Amalfi Dolce Sole

Lumânările parfumate fac parte din prima linie de luptă împotriva mirosurilor neplăcute. Sunt ușor de folosit, nu au nevoie de baterii sau de surse electrice și, în plus, creează o ambianță intimă, relaxantă.

Poți folosi lumânări parfumate când decorezi măsuța de cafea din living: creează un aranjament format dintr-o lumânare parfumată din ceară naturală, cu fitil din bumbac, fabricată manual în Irlanda și o vază cu flori, iar rezultatul va conferi un plus de farmec încăperii.

Ca să te bucuri mai mult timp de arome îmbietoare în casă, trebuie să alegi, însă, lumânări parfumate premium, cu uleiuri esențiale de cea mai bună calitate, realizate din materiale naturale și, foarte important, cu fitil fără plumb.

Renumitul brand Max Benjamin se mândrește cu numeroase colecții de lumânări parfumate cu arome unice, realizate din ingrediente 100% naturale, cu un timp de ardere de până la 50 de ore. Le găsești în magazinul nostru, într-o varietate de arome: nucșoară, lavandă, piper negru, cuișoare, paciuli, ambră, santal, vanilie, rozmarin, lămâie, măghiran, portocală dulce și multe altele. Sigur vei regăsi printre ele parfumul tău preferat.

Difuzoare de parfum

Aceste parfumuri ambientale se găsesc în două variante: odorizante de cameră electrice sau difuzoare de parfum cu bețișoare.

Difuzoare parum Max Benjamin Voyages Americas

Un odorizant de cameră lichid, cu bețișoare, este opțiunea potrivită pentru un decor elegant și, în plus, este complet independent de orice sursă de energie. Îl poți așeza oriunde în încăpere și acționează continuu timp de patru sau chiar șase luni.

În plus, difuzoarele de la Max Benjamin au avantajul că pot fi reumplute cu parfum și refolosite. În funcție de aromele preferate de tine, aceste odorizante durabile și eficiente răspândesc parfumuri cu note de bujor, piper roz, frezii, mosc, liliac, iasomie, portocal și multe alte arome irezistibile care-ți vor transforma casa într-un paradis olfactiv.

Lămpi catalitice

Se spune despre lămpile catalitice că sunt cele mai durabile odorizante de cameră, și chiar așa este. Secretul lor constă în modul de acționare: aerul din încăpere este purificat și parfumat prin procesul de cataliză.

Lampa catalitica Berger Essentielle
Lampa catalitica Maison Berger Urban

Tehnologia a fost inventată în 1898 de Maurice Berger, pentru sterilizarea camerelor de spital, dar lampa catalitică a devenit imediat un obiect esențial în locuințele personalitatăților vremii, precum Coco Chanel sau Picasso.

Lămpile catalitice sunt, în același timp, obiecte decorative, purificatoare de aer și parfumuri ambientale. Sunt eficiente și atractive, iar designul recipientelor acoperă o diversitate de gusturi: unele sunt discrete, altele extravagante, unele sunt din sticlă transparentă, altele din porțelan, unele sunt simple, albe ori negre, altele au culori îndrăznețe și linii inedite.

Pot fi folosite oriunde, chiar și în încăperile unde se află copii sau animale de companie, bineînțeles, cu condiția să fie așezate într-un loc ferit.

O singură lampă catalitică Berger purifică și parfumează în doar 30 de minute o încăpere de 12m². Colecția de arome este copleșitoare, dar trebuie să știi că lampa catalitică este și un foarte bun odorizant antitabac. Ai la dispoziție și variante de lămpi cu arome funcționale, neutre, care anihilează mirosurile neplăcute și purifică aerul, fără să răspândească diverse parfumuri. Unde găsești lămpi catalitice Berger? În magazinele SensoDays, bineînțeles.

Te invităm în showroomul SensoDays din Știrbei Vodă ca să explorezi oferta bogată de odorizante de cameră și să le alegi pe cele care ți se potrivesc cel mai bine. Calitatea excepțională a produselor noastre te va satisface pe deplin și, de acum încolo, te vei bucura în fiecare zi de miros proaspăt în casă.