Cabine de dus


Cabine de dus de inalta calitate, pentru momente de maxima relaxare in baie. Poti alege produse precum cele simple sau walk-in, cu cadita sau fara, toate realizate din sticla securizata.Cabine de dus - Best sellere la SensoDays
Cabine de dus - Branduri premium la SensoDays
Cabine de dus - Cumpara Online sau viziteaza-ne fizic in Showroom SensoDaysElemente utile pentru baia ta


Cabine de dus - Q&A utile pentru baia ta!


1. Cum aleg cabina de dus potrivita pentru mine?


Principalul factor de luat in considerare este spatiul disponibil in baie, in functie de care te poti orienta catre o cabina cu dimensiuni ceva mai mari sau ceva mai mici. De asemenea in functie de pozitia cabinei in baie poti opta pentru o cabina formata din doi pereti ce se montaza intr-un colt al baii, sau daca aveti o nisa din trei pereti puteti lua doar o usa pentru a forma spatiul de dus. De asemenea, tine mereu cont de calitatea materialelor - toate cabinele de dus de pe Sensodays.ro sunt confectionate din sticla securizata.2. Ce tipuri de cabine de dus exista?


Cabinele de dus sunt de mai multe tipuri, in functie de diverse considerente. Avem forme diferite (dreptunghiular, semirotund, patrat etc.), deschideri diferite ale usilor (usi culisante, usi culisante catre interior, deschidere catre exterior sau pivotante) sau modele variate (cabine walk-in, cu perete fix, de colt etc.). Unele cabine de dus walk-in au profil in partea de jos (de exemplu, in cazul produselor Radaway), iar altele nu. Bineinteles, pot exista spatii de dus cu dimensiuni atipice, iar pentru aceste spatii se pot instala panourile cu ajutorul profilelor de extensie.3. Ar trebui sa aleg o cabina de dus cu sau fara cadita?


O cabina de dus cu cadita este o varianta clasica ce poate fi montata in orice baie. In comparatie cu optiunea de cabina fara cadita este din ce in ce mai populara deoarece ofera un spatiu mai aerisit si un aspect modern. Pentru a putea monta o cabina de dus fara cadita trebuie tinut cont daca este suficient spatiu in pardoseala pentru a monta rigola de dus.4. Ce inseamna cabina de dus cu hidromasaj?


Ca urmare a evolutiei tehnologice, si cabinele de dus pot fi acum dotate cu functia de hidromasaj. Pentru ca acest lucru sa fie posibil si in baia ta, trebuie sa te asiguri ca ai un debit bun al apei si ca totul este in regula cu circuitul electric. Ca alternativa de inceput, poti opta pentru un panel de dus cu hidromasaj sau pentru coloane de dus cu mai multe tipuri de jet (Raindance sau Rainmaker).5. Ce avantaje are o cabina de dus?


Fata de o cada clasica, cabina de dus ocupa mult mai putin spatiu prin forma ei compacta, se incadreaza mai bine in orice stil de design, se intretine mai usor si, instalata corect, poate preveni probleme precum imprastierea apei in toata baia. De asemenea o cabina de dus este mult mai usor accesibila pentru persoanele in varsta.6. Ce este tratamentul Easyclean (sau orice tratament anti-calcar)?


Easyclean este un tip de tratament anti-calcar special conceput pentru sticla de pe cabinele de dus. Substanta actioneaza ca o bariera intre sticla si picaturile de apa, care se scurg in loc sa se depuna si provoace coroziunea sticlei. O cabina de dus tratata astfel este mai protejata impotriva impuritatilor si bacteriilor.7. Ce inseamna sticla securizata?


Sticla securizata este de pana la patru ori mai rezistenta decat sticla obisnuita de aceeasi grosime. Concret, acest lucru inseamna ca, odata lovita, sticla ramane neatinsa sau plesneste in conditii de siguranta, fara a risca sa se sparga in mai multe cioburi mici care pot duce la ranire. Este recomandat ca grosimea peretelui de sticla al unei cabine de dus sa fie undeva intre 6mm si 8mm.8. Cati ani garanteaza producatorul disponibilitatea pieselor de schimb?


Producatorul garanteaza disponibilitatea pieselor de schimb timp de 10 ani de la scoaterea din productie a vreunui produs.Cabine de dus dreptunghiulare, patrate sau semirotunde, pentru orice design

Oferta noastra de cabine de dus ofera optiuni pentru numeroase feluri de design al baii, varietatea de modele si de dimensiuni venind in ajutorul oricui doreste un plus de stil si unicitate. Produsele din catalogul Sensodays.ro sunt realizate din sticla securizata de inalta calitate, pentru a garanta relaxare fara neplaceri. Poti alege marimi precum 80x80, 90x90, 100x100, 70x70 si nu numai, iar modelele diverse (semirotunde, patrate, dreptunghiulare) permit amplasarea cat mai exacta in baie a cabinei.


Cabine de dus din sticla securizata, construite cu materiale premium

Iti punem la dispozitie o lista intreaga de cabine de dus moderne, cu tehnologii de top ce permit momente unice, departe de ideea unui “dus banal”. Ai posibilitatea de a fixa in baie o cabina cu cadita, fie ea inalta sau mai plata, de a o pozitiona pe colt pentru o incastrare practica sau de a cumpara o cabina de dus cu patru pereti, pentru ca aceasta sa devina punctul central al spatiului tau de rasfat.

Pentru a gasi produsul potrivit nevoilor tale, treci cu multa atentie prin lista intreaga de cabine pentru dus, iar daca vrei sa limitezi produsele sanitare oferite, foloseste filtrele din partea stanga. CLICK pe modul de sortare ales si vizualizeaza apoi doar produsele pe care le cautai.