Cabine simple de dus

 

Cabine simple de dus - 172 produse cu preturi incepand de la 720 lei pana la 9423 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 172 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cabine simple de dus - TOP 10 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 172 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Exploreaza oferta SensoDays de cabine de dus simple, alege produsul adecvat si amenajeaza-ti o baie care da intaietate confortului si starii tale de bine. Iti punem la dispozitie o varietate de modele de cabine dus simple, de la cele cu usi glisante la cele cu usi batante sau pliante.
Foloseste filtrele din partea stanga a acestei pagini, sorteaza produsele in functie de pret, forma, culoare sau dimensiune, si vei descoperi cabina de dus simpla care-ti satisface nevoile si preferintele. Oferta noastra, conceputa in asa fel incat sa corespunda tuturor exigentelor, cuprinde colectii ale celor mai apreciati producatori de obiecte sanitare, precum Radaway, Ideal Standard, Sanswiss, Kolo si Besco.
Fie ca ai nevoie de cabine de dus simple patrate ori asimetrice, semirotunde sau pentagonale, de o cabina dus simpla cu sticla securizata sau tratata impotriva depunerilor de calcar, vei gasi in magazinul nostru produsul dorit, la preturi pe masura calitatii oferite. achizitionarea unei astfel de cabine simple de dus, al caror design armonios si functional se integreaza perfect intr-un decor elegant si modern, se face simplu si rapid, prin plasarea unei comenzi online, urmand a-ti fi livrata in cel mai scurt timp.