Ghid de cumparare sisteme de dus: cum alegi cel mai bun produs?

Sisteme de dus

Evolutia tehnologica din ultimile decenii se reflecta cu prisosinta si in domeniul sanitar. Tehnologia si grija pentru mediul inconjurator merg mana in mana si sub creionul designerului iau forme din cele mai diverse, pentru a ne satisface nevoile cat mai bine.

De la simpla para de dus si pana la cele mai sofisticate sisteme ingropate de dus, acestea inglobeaza tehnologii de ultima generatie, sisteme de siguranta si confort si deja stiinta economiei celei mai de pret bogatii a omenirii : APA. Puteti gasi dusurile sub diverse configuratii, dar cea mai simpla varianta ramane setul de dus format din para de dus cu furtun si agatatoare.

Sisteme de dus

Para de dus

Poate sa fie simpla sau cu mai multe tipuri de spray si este recomandat sa aiba terminatiile din silicon pentru a nu se depozita calcar si pentru a putea fi usor de curatat.

O para de calitate este una care are cel putin 2 tipuri de spray (normal si masaj) si care are incorporata o solutie de reducere a consumului de apa.

Furtunul de dus

Poate sa fie de dimensiuni diferite si este bine sa luati unul cu o lungime adecvata spatiului unde va fi folosit. Furtunul de dus poate fi metalic sau din plastic invelit in material cauciucat.

Sisteme de dus

Agatatoarea de dus

Este din plastic sau metal cromat si trebuie sa fie discreta si estetica. Bara de dus poate avea lungimi diferite si poate avea un suport pentru sapun sau gel de dus precum si un sistem de culisare a suportului pe care se priunde para de dus.

Sisteme de dus ceva mai complexe sunt sistemele aparente care se cupleaza la baterii de dus si care contin dus de mana (para + furtun) diverter (schimbator) teava de dus si palarie deasupra capului.

Sisteme de dus

Sistemele de dus tip SHOWERPIPE

Sunt sisteme aparente care contin baterie de dus sau baterie de cada, dus de mana si palarie deasupra capului.

Variantele sunt multiple si printre ele se regasesc variantele cu tehnologie termostatata a bateriei sau cu tehnologia mixajului apa/aer la palariile de dus (pentru reducerea consumului de apa).

Marimea conteaza! Ai mai multa libertate de miscare penttru o experienta unica si satisfacatoare a dusului.

Variantele sunt multiple si printre ele se regasesc variantele cu tehnologie termostatata a bateriei sau cu tehnologia mixajului apa/aer la palariile de dus (pentru reducerea consumului de apa).

Sistemele de dus de ultima generatie sunt sistemele de dus ingropate, cu un design deosebit al partilor aparente si care pot ingloba tehnologii diverse: de la cele de tip termostat pana la comenzi electronice pe ecrane cu touch-screen.

Atitudinea si viziunea consumatorilor asupra baii s-a schimbat radical in ultimii ani.

De la camera functionala, baia a devenit locul in care iti incarci bateriile dupa o zi plina si ofera design de exceptie si optiuni din ce in ce mai multe multe, de la sauna pana la jacuzzi, hidromasaj si altele. Inspirati de acest trend, cei de la Hansgrohe au inventat butonul SELECT. Acest buton se regaseste atat la dusurile fixe, cat si la para de dus si il poti actiona de fiecare data cand doresti sa schimbi tipul de jet al apei.

Optiunea Rain iti aduce placerea ploilor usoare de vara chiar in confortul casei tale.

Tableta pentru dus iti ofera si mai mult confort in timpul dusului.

Suprafata generoasa de sticla iti ofera spatiu suficient pentru toate produsele tale necesare in timpul baii, iar butoanele Select integrate iti ofera control total asupra jetului si temperaturii apei. Datorita termostatului integrat, temperatura apei ramane constanta pe tot parcursul momentului tau de relaxare.