Seturi baterii - 28 produse cu preturi incepand de la 709 lei pana la 4255 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 28

Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Seturi baterii - TOP 4 producatori

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 28

Te invitam sa explorezi cea mai diversificata gama de seturi baterii baie, de la producatorii de top din domeniul obiectelor sanitare, precum Hansgrohe, Kludi, Steinberg, Ideal Standard, Vitra. In oferta noastra vei gasi baterii sanitare ce se vor armoniza usor cu decorul baii tale, fie ca este unul clasic, modern, industrial sau minimalist.
Pentru amenajarea unui spatiu practic, estetic si confortabil ai nevoie de seturi de baterii baie ce includ: baterie de lavoar, baterie de cada, baterie de dus si set de dus simplu, cu agatatoare sau cu savoniera. Da intaietate confortului si bunastarii tale optand pentru seturi baterii baie dotate cu tehnologii inovatoare de reducere a consumului de apa, de protectie impotriva fluctuatiilor de presiune a apei, de reglare a temperaturii sau de reducere a zgomotului, si care sunt realizate dintr-un material plin, greu. Printre materialele folosite la fabricarea seturilor de baterii baie din oferta magazinului nostru se numara alama sanitara si metalul cromat.
Pentru a completa cat mai atractiv amenajarea, poti opta fie pentru seturi de baterii baie albe sau cromate, in functie de preferinte si de schema cromatica aleasa. Exploreaza oferta noastra de seturi de baterii pentru baie, comanda online produsul potrivit si iti va livrat in cel mai scurt timp.