Pentru ca sarbatorile sunt aproape, SensoDays iti completeaza cumparaturile cu globuri cadou, astfel:

Produsele CADOU disponibile se vor afisa direct in pagina de cos, in functie de valoarea cosului.

Adauga in cos setul dorit pentru a-l primi gratuit.

Pentru toate comenzile a caror valoare depaseste 2000 lei, vei gasi in pagina de cos o selectie de globuri dedicata, de unde vei putea alege setul dorit.

Comenzile peste 3000 lei vor avea o selectie extinsa de seturi cadou, cu mai multe variante de globuri cadou .

Promotia se desfasoara in intervalul 29 Noiembrie - 5 Decembrie 2023.

Promotia nu este valabila pentru produsele din campania "SALE %"

Daca mai multe seturi de globuri sunt adaugate in cos, se ofera un singur produs cadou (cel cu valoarea cea mai mica)

*****

Promotia nu se va cumula cu alte promotii/vouchere;
Oferta este valabila in limita stocului disponibil;
Promotia intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii Generale SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Panele dus cu hidromasaj - 1 produse cu preturi incepand de la 3799 lei pana la 3799 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 1

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 1

Cu un design menit sa completeze decorul stilat al unei bai moderne si sofisticate, modelele de paneluri de dus cu hidromasaj din oferta SensoDays vin in intampinarea nevoii tale de confort, contribuind, in acelasi timp, la diminuarea stresului si oboselii.
Un panel de dus cu hidromasaj este, practic, un panou montat pe perete, care dispune de diverse dotari ce te ajuta sa beneficiezi de experiențe de imbaiere dintre cele mai placute. Un astfel de panou dus cu hidromasaj poate fi realizat din diverse materiale (oțel inoxidabil, acril, metal), oferindu-ți o gama variata de opțiuni atunci cand doresti sa faci o achiziție adecvata baii tale.
Recomandate de renumele unor producatori internaționali precum Vitra si Roca, aceste paneluri dus cu hidromasaj impresioneaza printr-un randament ridicat, datorat tehnologiilor moderne implicate in fabricarea acestora si a diverselor tipuri de hidromasaj oferite (relaxant, stimulator, cascada). in funcție de nevoile si preferințele tale poți opta pentru panouri dus hidromasaj albe, cromate sau negre, dotate cu duze cu sistem anticalcar, etajera sau scaun rabatabil.
Foloseste filtrele din partea stanga a paginii ca sa identifici mai usor modelul ideal de panel dus hidromasaj la un preț adecvat intențiilor tale de amenajare a baii, comanda-l online si iți va fi livrat in cel mai scurt timp posibil.