Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro, nu se cumuleaza cu alte promotii si se aplica doar pe anumite categorii.

Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Panele dus cu hidromasaj - 1 produse cu preturi incepand de la 3974 lei pana la 3974 lei

Recomandarea noastra Sorteaza
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 1

Recomandarea noastra Sorteaza
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 1

Cu un design menit sa completeze decorul stilat al unei bai moderne si sofisticate, modelele de paneluri de dus cu hidromasaj din oferta SensoDays vin in intampinarea nevoii tale de confort, contribuind, in acelasi timp, la diminuarea stresului si oboselii.
Un panel de dus cu hidromasaj este, practic, un panou montat pe perete, care dispune de diverse dotari ce te ajuta sa beneficiezi de experiențe de imbaiere dintre cele mai placute. Un astfel de panou dus cu hidromasaj poate fi realizat din diverse materiale (oțel inoxidabil, acril, metal), oferindu-ți o gama variata de opțiuni atunci cand doresti sa faci o achiziție adecvata baii tale.
Recomandate de renumele unor producatori internaționali precum Vitra si Roca, aceste paneluri dus cu hidromasaj impresioneaza printr-un randament ridicat, datorat tehnologiilor moderne implicate in fabricarea acestora si a diverselor tipuri de hidromasaj oferite (relaxant, stimulator, cascada). in funcție de nevoile si preferințele tale poți opta pentru panouri dus hidromasaj albe, cromate sau negre, dotate cu duze cu sistem anticalcar, etajera sau scaun rabatabil.
Foloseste filtrele din partea stanga a paginii ca sa identifici mai usor modelul ideal de panel dus hidromasaj la un preț adecvat intențiilor tale de amenajare a baii, comanda-l online si iți va fi livrat in cel mai scurt timp posibil.