Piedestale lavoar

 

Piedestale lavoar - 65 produse cu preturi incepand de la 86 lei pana la 1993 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 65

Piedestale lavoar - TOP 18 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 65

Un piedestal lavoar este esential in orice baie traditionala, clasica sau rustica, putand fi usor incorporat chiar si in decorurile moderne.
In oferta magazinului SensoDays vei gasi exact acel picior chiuveta care se potriveste in amenajarea baii tale, fie ca este vorba despre unul inalt, cu fixare in podea, sau despre un semipicior pentru lavoar. Fiecare model de picior chiuveta baie pe care ti-l punem la dispozitie este creat de branduri de top, precum Ideal Standard, Duravit, Kolo, Vitra, si altii.
In alegerea unui picior lavoar mai poti tine seama de materialul din care este fabricat (ceramica sau portelan), ambele deosebit de rezistente si cu un aspect estetic placut. De stilul de amenajare al baii poate depinde forma modelului de piedestal lavoar adecvat: un picior lavoar patrat completeaza perfect un decor minimalist, pe cand un picior chiuveta rotund este mai potrivit in spatiile traditionale. Mai gasesti si alte forme de piedestaluri pentru lavoar, cu muchii sofisticate sau cu picioare de sustinere ornamentate.
Iti recomandam sa consulti un specialist SensoDays inainte de a achizitiona un picior de chiuveta, deoarece acesta trebuie sa fie compatibil cu modelul de chiuveta baie ales.