Rezervoare aparente

 

Rezervoare aparente - 70 produse cu preturi incepand de la 116 lei pana la 7204 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 70

Rezervoare aparente - TOP 12 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 70

Daca ai nevoie de rezervoare WC aparente care sa imbine armonios functionalitatea cu estetica, te afli la locul potrivit. In oferta SensoDays de rezervoare WC aparente gasesti numeroase modele, fie asezate pe vas, fie montate la semiinaltime, inaltime sau pe pardoseala, cu alimentare laterala, din spate ori inferioara. Produse de branduri de renume (Geberit, Ideal Standard, Duravit, Roca etc.), toate aceste obiecte sanitare sunt dotate cu tehnologii eco-friendly, precum dubla comanda ce permite eliberarea unei cantitati de apa adecvate necesitatilor si invelisul antibacterian ce asigura o igiena impecabila.
Sunt realizate din ceramica sanitara, ABS, portelan sau aluminiu si sticla - in cazul rezervoarelor aparente cu montare pe pardoseala. Pentru fiecare dintre modelele de rezervoare WC aparente pretul este o reflectare a calitatii, asa ca nu ezita sa achizitionezi un produs premium ce se va integra perfect in baia ta moderna sau clasica.
Exploreaza oferta SensoDays si alege un rezervor WC aparent ce se va armoniza perfect cu celelalte obiecte sanitare si cu decorul baii. Iti recomandam sa consulti un specialist SensoDays inainte de a achizitiona rezervoare WC aparente, deoarece acestea trebuie sa fie compatibile cu vasul de toaleta.