Bideuri

 

Bideuri - 112 produse cu preturi incepand de la 190 lei pana la 3690 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 112 total

  1. 1
  2. 2

Bideuri - TOP 18 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 112 total

  1. 1
  2. 2
Exploreaza oferta SensoDays de bideuri, alege produsul adecvat si amenajeaza-ti o baie care da intaietate confortului, igienei si starii tale de bine. Iti punem la dispozitie o varietate de modele de bideuri, realizate din materiale precum portelan sanitar sau ceramica sanitara, al caror design satisface atat gusturile iubitorilor stilului clasic, cat si pe cele ale spiritelor moderne.
Poti opta atat pentru un bideu suspendat, asortat celorlalte obiecte sanitare din baie, cat si pentru un bideu pe pardoseala, cu linii ce respecta eleganta traditionala. Foloseste filtrele din partea stanga a acestei pagini, sorteaza produsele in functie de pret, tip sau producator, si vei descoperi modelul ideal de bideu.
Oferta noastra, conceputa in asa fel incat sa corespunda tuturor exigentelor, cuprinde colectii ale celor mai apreciati producatori de obiecte sanitare, precum Duravit, Kolo, Ideal Standard sau Villeroy & Bosch. Achizitionarea unui bideu al carui jet puternic de apa iti asigura o igiena impecabila se face simplu si rapid, prin plasarea unei comenzi online, urmand a-ti fi livrat in cel mai scurt timp.