Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Bideu suspendat Keramag My Day EXPUS

Preţ vechi: 3.068,69 Lei

Discount 1569 lei (51%)

Special Price 1.499,00 Lei

235450000

Producător
Brand Keramag
Colectia myDay
Specificaţii
Tip Suspendat
Material Ceramica sanitara
Culoare Alb
Garanţie
Garantie 60 luni
Descriere

Keramag - valori durabile.


    Keramag este parte a grupului Geberit, lider european de piata in domeniul produselor sanitare. Ca un grup integrat, Geberit ofera o valoare adaugata unica, atat in domeniul tehnologiei sanitarelor cat si al ceramicii de baie. Sediul central este localizat in Elvetia si are peste 12.000 angajati in mai mult de 40 de tari. Apartenenta la Grupul Geberit care opereaza la nivel global creeaza sinergii utile si deschide optiuni strategice avantajoase.

   Se intampla rar ca o companie sa aniverseze 100 de ani de activitate. Secolul XX a fost unul agitat, cu doua razboaie mondiale, reforme monetare si crize economice majore. Keramag este una din putinele companii ce au depasit cu brio aceasta etapa. Provocarea centrala a fost asigurarea companiei prin resurse proprii si angajamentul de a continua dezvoltarea permanenta prin inovatii in liniile de produse si serviciile oferite, in conformitate cu cerintele pietei.


    Cei peste 100 de ani de experienta si inovatie sunt reflectati in varietatea remarcabila de produse Keramag. Gama de produse perfect echilibrata contine atat produse pentru solutii individuale cat si concepte de baie complete, ce pot satisface orice cerinta specifica sectorului privat cat si sectorlui public - comercial. Experienta este apreciata de arhitecti, investitori, companii de constructii si de renovari. Produsele Keramag sunt apreciate nu numai datorita design-ului si functionalitatii, ci si datorita durabilitatii si calitatii deosebite. Keramag promite performanta de nivel inalt si perfectiune fara compromis in tot ceea ce face.

    Gama de produse Keramag include obiecte sanitare, cazi de baie, cadite de dus, cabine si pereti de dus, accesorii speciale pentru copii, sisteme electronice de pisoare si produse sanitare fabricate din materiale minerale Varicor®. Obiectele sanitare Keramag sunt fabricate exclusiv din materii prime ecologice fabricate exclusiv din materii prime ecologice. Arderea se face la temperaturi ridicate ceea ce inseamna o mai buna legatura intre glazura si corpul ceramic.


Planificarea viitorului cu inovatii Keramag!

    Puterea inovatoare Keramag se reflecta in dezvoltarea de produse, avand constant pozitia de pionierat in design, confort, tehnologie si igiena. Produse create pentru un viitor cu un standard nou de calitate.

KeraTect® Prima glazura speciala cu 30 de ani garantie. Este arsa la 1250 grade, rezultand o aderenta excelenta pe obiectul ceramic. Suprafete extrem de fine, cu o porozitate de doar 0.01μm, pe care mizeria si bacteriile nu pot sa adere.

Keramag Rimfree® Noul standard in baile moderne. Cu tehnologia inovatoare rimless de la Keramag pur si simplu dispar acele cavitati ascunse, greu de curatat, iar bazinele interioare pot si mentinute impecabil de curate.

Kerafix & PlugFix Sisteme de fixare special create oentru ca instalarea obiectelor sanitare sa fie sigura si usor de realizat, dar cu un aspect extrem de sofisticat.


Companie premiata international:

Acordă o notă acestui produs.

  • Adauga un review si spune tuturor ce crezi despre acest produs: {{product_name}}

Campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Vindem doar produse originale, certificate de producator.

SensoDays este dealer oficial pentru toate brand-urile listate pe site-ul www.sensodays.ro.

In cazul in care doriti un produs care nu este documentat pe site, va rugam sa ne anuntati la info@sensodays.ro sau telefon 021.407.34.34.