Seturi mobilier baie

 

Seturi mobilier baie - 92 produse cu preturi incepand de la 338 lei pana la 15342 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 92 total

  1. 1
  2. 2

Seturi mobilier baie - TOP 16 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 92 total

  1. 1
  2. 2
Te invitam sa explorezi cea mai diversificata gama de mobilier baie, de la producatori internationali renumiti, precum Roca, Kolo, Vitra si Ideal Standard. In oferta noastra vei gasi seturi mobilier baie suspendate sau seturi mobilier baie pe pardoseala, compuse din masca si lavoar.
Dulapurile sunt realizate din materiale rezistente, precum MDF ori HDF, cu finisaje clasice, lucioase sau mate, iar lavoarele sunt fabricate din ceramica. De asemenea, iti oferim solutii ingenioase de seturi mobilier baie ce includ si oglinzi simple sau seturi cu sistem de iluminare inclus.
Dulapurile incapatoare sunt disponibile atat in varianta cu doua usi, cat si cu o singura usa. Un set mobilier baie este alegerea ideala pentru a pastra armonia si aspectul unitar al unui decor rafinat.
Foloseste filtrele din partea stanga a paginii pentru a identifica produsele de mobilier baie dorite, in functie de finisaj, culoare, producator sau pret, plaseaza comanda online si vei primi in cel mai scurt timp acele seturi mobilier baie ce vor intregi intr-o maniera eleganta amenajarea camerei tale de baie.