Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Cum plătesc

Iti oferim mai multe posibiltăți pentru achitarea unei comenzi acceptate. Alege-o pe cea mai convenabilă:

  • Prin intermediul cardurilor bancare, online sau la sediul Vanzătorului, fara nici un comision suplimentar pentru Cumparator
  • Plata in rate fără dobandă online sau la sediul Vanzătorului, prin intermediul cardurilor de credit (lista completa a bancilor acceptate este aici;
  • Prin transfer bancar;
  • Cu numerar, prin intermediul curierului (pentru comenzi a caror valoare totala este mai mica de 3000 lei), sau la sediul Vanzătorului.

In cazul plăților online folosind cardurile bancare, magazinul online nu percepe nici un comision suplimentar Cumpărătorului.
Tranzacțiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, in condiții de maximă securitate garantata de procesatorul de plati si de platforma 3Dsecure in care magazinul SensoDays este inregistrat. In momentul selectarii optiunii de plata online cu cardul Cumparatorul este redirectionat pe pagina de plata a procesatorului online de plati. Nici o informație legată de cardul Cumpărătorului nu va fi stocată pe serverele Vanzătorului. Cumpărătorul care plătește online trebuie să furnizeze procesatorului toate detaliile cerute in pagina de plata a procesatorului.
Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron). La punctul de livrare se poate plati si cu American Express. Procesatorul de plati este Plati Online ISO/MSP Raiffeisen Bank, București, Romania.

Vanzatorul poate percepe plata in avans pentru produsele care nu au status “In Stoc” si pentru comenzile speciale. Produsele aduse pe comanda speciala vor fi anuntate clientului in scris, dupa inregistrarea comenzii, iar valoarea lor nu se returneaza.
Toate comenzile a caror valoare este mai mare de 3000 lei (tva inclusiv) se platesc in avans.
Vanzatorul va face aprovizionarea si livrarea tuturor comenzilor pentru care se percepe plata in avans numai in urma inregistrării plății complete in contul magazinului online.

In cazul in care Cumparatorul datoreaza plata marfurilor, in baza acestor termeni, Cumparatorul are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 1 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Scadenta facturii se considera a fi:
  • data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom
  • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier


Plata prin transfer bancar se face prin ordin de plata cu urmatoarele date:

Beneficiar: S.C. SENSO AMBIENTE S.R.L.
Sediul social: Bucuresti, Sector 1, Str. Bilciuresti, nr. 20-22, Parter
CIF: RO16573152
Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/10909/2004
Cont IBAN: RO62 RZBR 0000 0600 1354 1835
Banca: Raiffeisen Bank - Agentia Pipera