Pisoare

 

Pisoare - 18 produse cu preturi incepand de la 204 lei pana la 4585 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 18

Cei mai importanti producatori din categoria Obiecte sanitare
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 18

Te invitam sa explorezi cea mai diversificata gama de pisoare, de la producatorii de top din domeniul obiectelor sanitare, precum Duravit, Ideal Standard, Geberit, Kolo sau Vidima. In oferta noastra vei gasi modelul de pisoar compatibil cu configuratia, suprafata si stilul baii tale, indiferent ca este vorba despre o baie de apartament, casa sau despre baia unui loc public.
Fiecare pisoar barbati din magazinul SensoDays imbina functionalitatea cu estetica, fiind fabricat dintr-un material de calitate rezistent, precum portelanul sau ceramica sanitara, ce poate beneficia si de un invelis antibacterian pentru o mai buna igienizare. In functie de preferintele tale, poti opta fie pentru un pisoar baie clasic, fie pentru un pisoar cu actionare electronica si cu senzor infrarosu de detectare a utilizatorului. Mai poti selecta modelul optim de pisoar barbati si in functie de tipul de alimentare: prin spate sau pe deasupra.
Pentru fiecare pisoar pretul este o reflectare a calitatii, asa ca poti alege cu incredere produse premium care iti vor satisface cele mai mari exigente. Fie ca ai nevoie de pisoare cu montaj pe pardoseala sau pe perete, de pisoare cu capac sau fara margini (rimless), aici vei gasi produsul ideal. Comanda-l online si-l vei primi la adresa indicata in cel mai scurt timp.