Maison Berger
Maison Berger

Odorizante auto - 59 produse cu preturi incepand de la 35 lei pana la 101 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 59

Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 59

Iti recomadam odorizante auto de o calitate deosebita, create de specialisti in parfumarea si purificarea aerului. Carcasa odorizantelor auto este metalica, are un design original, stilizat in functie de inspiratia producatorului si divers colorate (reflexii de metal, nichel sau crom).
Rezervele odorizantelor sunt din ceramica sau silicon si sunt impregnate cu parfum de masina creat de parfumieri francezi renumiti. Gama de parfumuri auto este impresionant de vasta. Chiar si intensitatea parfumului de masina variaza (la producatorul Maison Berger este marcata pe cutie). Rezerva odorizantului auto difuzeaza parfumul in mod constant, sub influenta curentului de aer de la ventilatorul masinii.
O rezerva ceramica dureaza aproximativ patru saptamani. Exista si variante "functionale", arome speciale care scot mirosul de animale sau tutun din interiorul masinii.
Petreci prea mult timp in masina, de ce sa nu respiri un aer proaspat, parfumat in mod discret si elegant? Alege din oferta SensoDays parfumurile de masina propuse de francezii inovativi si rafinati de la Maison Berger sau irlandezii subtili de la Max Benjamin. Vezi mai multe detalii despre cum sa iti alegi parfumul preferat pentru masina ta in articolul "Cum sa alegi odorizantul de masina preferat - 5 tips & tricks".