Odorizante auto

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 73 total

  1. 1
  2. 2
Cei mai importanti producatori din categoria Lumanari & Parfumuri ambient
Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 73 total

  1. 1
  2. 2
Iti recomadam odorizante auto de o calitate deosebita, create de specialisti in parfumarea si purificarea aerului. Carcasa odorizantelor auto este metalica, are un design original, stilizat in functie de inspiratia producatorului si divers colorate (reflexii de metal, nichel sau crom).
Rezervele odorizantelor sunt din ceramica sau silicon si sunt impregnate cu parfum de masina creat de parfumieri francezi renumiti. Gama de parfumuri auto este impresionant de vasta. Chiar si intensitatea parfumului de masina variaza (la producatorul Maison Berger este marcata pe cutie). Rezerva odorizantului auto difuzeaza parfumul in mod constant, sub influenta curentului de aer de la ventilatorul masinii.
O rezerva ceramica dureaza aproximativ patru saptamani. Exista si variante "functionale", arome speciale care scot mirosul de animale sau tutun din interiorul masinii.
Petreci prea mult timp in masina, de ce sa nu respiri un aer proaspat, parfumat in mod discret si elegant? Alege din oferta SensoDays parfumurile de masina propuse de francezii inovativi si rafinati de la Maison Berger sau irlandezii subtili de la Max Benjamin. Vezi mai multe detalii despre cum sa iti alegi parfumul preferat pentru masina ta in articolul "Cum sa alegi odorizantul de masina preferat - 5 tips & tricks".