Chiuvete compozit

 

Chiuvete compozit - 196 produse cu preturi incepand de la 638 lei pana la 2618 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 196 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Chiuvete compozit - TOP 4 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 196 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Iti punem la dispozitie cea mai diversificata oferta de chiuvete de bucatarie realizate din compozit de la producatori internationali de top, precum Franke, Teka, Hansgrohe. Chiuveta din compozit isi datoreaza fiabilitatea si rezistenta excelenta la temperaturi ridicate materialului inovator din care este realizata: un amestec de particule de granit strans unite cu o rasina de calitate superioara.
Orice bucatarie va fi completata armonios de unul dintre numeroasele modele robuste de chiuvete din compozit, disponibile intr-o gama variata de culori. Foloseste filtrele din partea stanga a paginii pentru a selecta din oferta noastra de chiuvete de bucatarie din compozit produsul adecvat nevoilor tale, in functie de montaj, dimensiuni, orientare, numar de cuve si pret.
O simpla comanda online pe site-ul SensoDays iti poate aduce in cel mai scurt timp modelul perfect de chiuveta bucatarie compozit, fie ca este vorba despre o chiuveta incastrabila ori de una care se monteaza sub blat, de o chiuveta cu sau fara picurator, sau de o chiuveta din compozit tratata cu ioni de argint, pentru a diminua inmultirea bacteriilor pe suprafata materialului.