Prin apasarea butonului "Ma abonez" ne dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale si confirmi ca ai peste 16 ani. Mai multe detalii aici.

*Voucherul este valabil la prima comanda pe SensoDays.ro si nu se cumuleaza cu alte promotii.

Coloane de dus

Top 10 - cea mai vanduta coloana de dus din 2020

Coloane de dus - 109 produse cu preturi incepand de la 799 lei pana la 12644 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 109 total

  1. 1
  2. 2

Coloane de dus - TOP 10 producatori

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări de la 1 până la 72 din 109 total

  1. 1
  2. 2
Iti punem la dispozitie cea mai variata oferta de coloane de dus de la branduri de top, precum Kludi, Ideal Standard, Hansgrohe, Steinberg si multi altii. Optand pentru o coloana dus in baie, poti schimba repede si usor aspectul intregii incaperi, conferindu-i un plus de originalitate.
Cu montaj pe perete, setul de coloana de dus poate contine: o palarie de dus de dimensiuni variate, un furtun flexibil si o para de dus, dar poti achizitiona si o coloana de dus cu baterie, in functie de necesitatile tale. Cu un design divers, ce vine in intampinarea varietatii gusturilor si preferintelor clientilor, modelele noastre de coloane de dus sunt fabricate din alama sanitara cromata si sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie.
Tot printr-o simpla comanda poti achizitona si un panel de dus cu protectie pentru temperaturi ridicate, cu jeturi de apa combinate cu aer si cu sistem facil de curatare prin frecarea usoara a duzelor de silicon.