Diesel Living
Diesel Living

FMG - 175 produse cu preturi incepand de la 99 lei pana la 181911 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 175 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.
Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări de la 1 până la 72 din 175 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Gresie portelanata FMG

Iris FMG - 50 de ani de viitor

   FMG = Fabrica Marmi e Graniti - calitate, eleganta si excelenta. Fondata in 1998, FMG este echilibrul perfect intre trecut si viitor. Obiectivul fondatorului sau Romano Minozzi este de a produce marmura, granit si alte pietre de calitate cu respect pentru mediul inconjurator.

FMG - Producatori de piatra naturala. Pietrele naturale sunt amestecuri de argile, nisipuri si minerale pe care natura le compacteaza prin miscarile tectonice si le arde prin caldura degajata de straturile superficiale ale scoartei pamantului. Aceleasi principii de baza sunt replicate in fabrica FMG, insa ele sunt si imbunatatite - presiunea de compactare este extrem de mare - 480kg/cm2, iar temperatura de ardere este mult mai mare decat cea existenta intr-un vulcan 1300°C fata de 1100°C. Pietrele FMG sunt Eco-compatibile deoarece argilele, nisipurile si celelalte minerale sunt extrase fara a afecta mediul inconjurator, folosind procesuri bine documentate si implementate.


Gresie supradimensionata FMG Marmi Maxfine

Maxfine - sparge barierele dintre suprafete. Placi ceramice extrem de rezistente dar si usoare, dimensiuni extrem de mari cu grosime redusa - ideale pentru placarea podelelor, a peretilor, pentru mobilier sau finisaje - nu doar suprafete. Un nou concept pentru proiecte moderne, exprima intregul potential al portelanurilor intr-un produs fara rival ca performanta si aspect. Rezistent si versatil, MAXFINE permite designerilor sa isi lase creativitatea si imaginatia sa zboare, fiind materialul perfect pentru orice suprafata sau aplicare. Un produs unic in lume, perfect slefuit, cu o grosime de 6mm si dimensiuni de pana la 320x160cm. Uniform, etern, ne-degradabil, mare, subtire si frumos pana la perfectiune!

La FMG calitatea de top este acompaniata perfect de aspectul practic. Rezistenta, usurinta cu care se curata, usurinta cu care se instaleaza si nivelul extrem de scazut de absorbtie al apei sunt doar cateva din caracteristicile ceramicii tehnice FMG, iar asta o face ideala pentru placari interioare si exterioare, acolo unde sunt necesare calitatile unei ceramici portelanata in masa.

Calitatea, materialele inovatoare si tehnologiile se imbina ingenios cu creativitatea italiana. Rezultatul - ceramica tehnica decorativa. Acest material inovator a permis FMG sa dezvolte produse cu caracteristici estetice ce reproduc cu fidelitate cea mai frumoasa si rara marmura sau cel mai impozant granit, pastrand insa caracteristici tehnice exceptionale. Mai mult decat atat, placile ceramice "Double Tile cu grosimi de 20mm sunt atat de rezistente incat pot fi folosite in placari clasice, placari supra-inaltate, sau pot fi asezate direct pe iarba sau pietris.