Acum ai urmatoarele discounturi SUPLIMENTARE, in functie de valoarea comenzii:

- 4% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 3.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC4

- 8% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 8.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC8

- 10% DISCOUNT
pentru comenzi mai mari sau egale cu 15.000 lei;

Foloseste codul de voucher: PELOC10

Discount-urile nu se aplica produselor Grohe, Franke, Teka, Bosch, Neff, Liebherr sau produselor ce fac parte din campania SALE%, Black Friday, si alte campanii de super discount.
Promotia este valabila doar pentru comenzile ce contin minim 2 produse.
Voucherele intra sub incidenta conditiilor generale din Termeni si Conditii SensoDays.ro
Ne rezervam dreptul de a opri sau modifica aceasta campanie fara notificari prealabile. Orice comanda considerata abuziva va fi anulata.

Radiatoare - 4 produse cu preturi incepand de la 799 lei pana la 1500 lei

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 4

Tabel Lista
72 Alege

Înregistrări: 4

Cauti cea mai buna varianta de radiator pentru baia ta? Noi te asteptam cu o lista de la A la Z cu radiatoare perfecte pentru baie, indiferent de dimensiunile acesteia. Cel mai bun calorifer pentru baie ofera confortul termic dorit, asigura un aspect ingrijit al intregului spatiu sanitar, fiind si suport pentru uscarea prosoapelor de baie (asa cum sunt radiatoarele de baie verticale).
Comanda online de pe site-ul nostru radiatoare port-prosop de cea mai buna calitate, ce pot fi integrate fara absolut nicio problema in orice decor. Caloriferele pentru baie din oferta SensoDays vin cu un design modern, se pot curata foarte usor si asigura o protectie sporita impotriva coroziunilor, cauzate de umiditatea crescuta din baie.
Din aceeasi categorie de produse mai poti pune in cosul de cumparaturi: robineti de tur si de retur, capuri termostatice, robineti nichelati drepti si cotiti. Amenajarea baii tale incepe cu o comanda online de radiator si accesorii pentru radiator, livrate rapid exact acolo unde vrei!