Radiatoare

 

Radiatoare - 5 produse cu preturi incepand de la 417 lei pana la 2429 lei

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 5

Recomandarea noastra
 
72

Înregistrări: 5

Cauti cea mai buna varianta de radiator pentru baia ta? Noi te asteptam cu o lista de la A la Z cu radiatoare perfecte pentru baie, indiferent de dimensiunile acesteia. Cel mai bun calorifer pentru baie ofera confortul termic dorit, asigura un aspect ingrijit al intregului spatiu sanitar, fiind si suport pentru uscarea prosoapelor de baie (asa cum sunt radiatoarele de baie verticale).
Comanda online de pe site-ul nostru radiatoare port-prosop de cea mai buna calitate, ce pot fi integrate fara absolut nicio problema in orice decor. Caloriferele pentru baie din oferta SensoDays vin cu un design modern, se pot curata foarte usor si asigura o protectie sporita impotriva coroziunilor, cauzate de umiditatea crescuta din baie.
Din aceeasi categorie de produse mai poti pune in cosul de cumparaturi: robineti de tur si de retur, capuri termostatice, robineti nichelati drepti si cotiti. Amenajarea baii tale incepe cu o comanda online de radiator si accesorii pentru radiator, livrate rapid exact acolo unde vrei!